Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια με τον κορονοϊό
13:56 - 06/09/2021
Από το σαλόνι των Σεβαστών, στη Λάρισα (από τα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών), μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου στην κάμερα του «Πρωινού» για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό. «Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις πάει να πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου από την Βέροια. Είχα […]
The post Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια με τον κορονοϊό appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άννα Βίσση μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα
Την Άννα Βίσση συνάντησε ο Κώστας Τσουρός με την κάμερα του MEGA Καλημέρα σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε το πρωινό […]
The post Η Άννα Βίσση μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Διδασκάλου: Οι πρώτες δηλώσεις της για την περιπέτεια με την υγεία της – Ήταν πολύ σοβαρά
Δημοσιεύθηκε: 6 Σεπτεμβρίου 2021 15:00 Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την υγεία της έδωσε η Κατερίνα Διδασκάλου, στο Πρωινό. Η δημοφιλής...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Διδασκάλου: Οι πρώτες δηλώσεις της για την περιπέτεια με την υγεία της – Ήταν πολύ σοβαρά
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Διδασκάλου για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Για 5 ημέρες είχα 39.5 πυρετό»
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό έδωσε η Κατερίνα Διδασκάλου στο Πρωινό. Η αγαπημένη...
The post Κατερίνα Διδασκάλου για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Για 5 ημέρες είχα 39.5 πυρετό» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr