Mad Clip: Καταρρακωμένη η γιαγιά του τράπερ μιλά για τον χαμό του: “Είμαι τελειωμένη”
16:10 - 06/09/2021
Ανατριχιάζει η γιαγιά του Mad Clip στο Tlive για τον χαμό του εγγονού της. Η 85χρονη
To άρθρο Mad Clip: Καταρρακωμένη η γιαγιά του τράπερ μιλά για τον χαμό του: “Είμαι τελειωμένη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Mad Clip: «Ραγίζει καρδιές» η γιαγιά του: «Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι. Είμαι τελειωμένη…» (vid)
Η γιαγιά του Mad Clip δήλωσε: «Είμαι τελειωμένη, μια γιαγιά άρρωστη, μια γιαγιά… Είμαι τελειωμένη… Τι να σας πω… Αυτό το παιδί εγώ το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου! Το μεγάλο μου το εγγονάκι! Το καλό μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι». «Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι. Πως χάθηκε το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grMad Clip: Συντετριμμένη η γιαγιά του – Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ;
Δημοσιεύθηκε: 6 Σεπτεμβρίου 2021 16:28 Ανατριχιάζει η γιαγιά του Mad Clip στο Tlive για τον χαμό του εγγονού της. Η 85χρονη γυναίκα ήταν εκείνη που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Mad Clip: Συντετριμμένη η γιαγιά του – Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ;
Διαβάστε το στο spoilers