Τάσος Μπερδέσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συντρόφου του
19:08 - 06/09/2021
Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, μίλησε για πρώτη φορά, μετά την δολοφονία του συντρόφου της.Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ, μίλησε στον Alpha και έδωσε την πρώτη συνέντευξη, μετά την δολοφονία του συντρόφου της. Η ίδια αναφέρθηκε στην γνωριμία τους και στον τρόπο που έμαθε την δυσάρεστη είδηση της δολοφονίας. «Την ημέρα της δολοφονίας ήταν πολύ ήρεμος, είχαμε πάει για να βάλουμε ορό βιταμινών, όπως κάναμε κάθε εξάμηνο και στην επιστροφή μου είπε, θέλω να έρθεις μαζί μου για τρέξιμο. Δεν το συνήθιζε και μου είπε εσύ θα είσαι μέσα στο γήπεδο κι εγώ θα κάνω απ’ έξω. Συμφωνήσαμε να πάμε μαζί αλλά τελικά δεν πήγα. Ξυπνήσαμε δύο ώρες νωρίτερα, τα είπαμε και ξαπλώσαμε ξανά. Κοιμηθήκαμε αλλά ε
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λύγισε η Δώρα Χρυσικού - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με τον καρκίνο
Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού μιλώντας πρώτη φορά για την μάχη της με τον καρκίνο.
Διαβάστε το στο queen.grΛύγισε η Δώρα Χρυσικού - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με τον καρκίνο
Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού μιλώντας πρώτη φορά για την μάχη της με τον καρκίνο.
Διαβάστε το στο astrology.grΛύγισε η Δώρα Χρυσικού - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με τον καρκίνο
Διαβάστε το στο mothersblog.gr