Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Έκανα ψυχοθεραπεία – Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή”

22:34 - 06/09/2021

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στις οθόνες μας, μέσα από το The 2 Night show της νέας To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Έκανα ψυχοθεραπεία – Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκανα ψυχοθεραπεία, πήρα φάρμακα για να ηρεμήσω ξανά (Βίντεο)

Σε προσωπικές εξομολογήσεις από τον ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Διαβάστε το στο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκανα ψυχοθεραπεία και χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή

Για την περίοδο που χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για ακόμα μια χρονιά με τη βραδινή εκπομπή «The 2 Night show». Εκτός από τα τηλεοπτικά του σχέδια όμως, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2008. «Αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη τώρα, το έκανα εγώ το 2008. Έκανα ένα stop ζήτησα τότε από το Mega να διακόψουμε το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Έτσι μετά πήγα και έκανα ψυχοθεραπεία. Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο, κάθισα στο σπίτι μου ένα χρόνο, έγραψα ένα βιβλίο. Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή και να μπορέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκανα ψυχοθεραπεία, χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή (Video)

«Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο, κάθισα στο σπίτι μου ένα χρόνο, έγραψα ένα βιβλίο»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γ.Αρναούτογλου: «Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο - Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετρά αντίστροφα το χρόνο προκειμένου να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για ακόμα μια χρονιά με τη βραδινή εκπομπή «The 2 Night show». Ο γνωστός παρουσιαστής, μίλησε για τη νέα σεζόν στο «Πρωινό» κάνοντας μάλιστα και προσωπικές εξομολογήσεις. «Αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη τώρα, το έκανα εγώ το 2008. Έκανα ένα stop ζήτησα τότε από το Mega να διακόψουμε το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής για την περίοδο που θέλησε να μείνει μακριά από την τηλεόραση και να απομονωθεί. Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συμπλήρωσε: «Έτσι μετά πήγα και έκανα ψυχοθεραπεία. Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο, κάθισα στο σπίτι μου ένα χ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκανα ψυχοθεραπεία για να ηρεμήσω ξανά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και έκανε μια προσωπική εξομολόγηση. Με αφορμή την νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη τώρα, το έκανα εγώ το 2008. Έκανα ένα stop ζήτησα τότε από το Mega να διακόψουμε το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «μετά πήγα και έκανα ψυχοθεραπεία. Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο, κάθισα στο σπίτι μου ένα χρόνο, έγραψα ένα βιβλίο. Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή και να μπο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της