Κηδεία Mad Clip: Σπαράζουν τα λόγια της μάνας του τράπερ – “Γιατί αγόρι μου να φύγεις;”
09:28 - 07/09/2021
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο για
To άρθρο Κηδεία Mad Clip: Σπαράζουν τα λόγια της μάνας του τράπερ – “Γιατί αγόρι μου να φύγεις;” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας του Mad Clip: «Λίγο ακόμη. Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»
Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες του Mad Clip συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ώστε να πουν.....
Διαβάστε το στο ZouglaΚηδεία Mad Clip: Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας του - «Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» (video)
Mad Clip: Απαρηγόρητη η μητέρα του 34χρονου τράπερΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας του Mad Clip: «Λίγο ακόμη. Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»
Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες του Mad Clip συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή...
Διαβάστε το στο govastileto.grMad Clip: Σπάραξε η μάνα του τράπερ – “Γιατί αγόρι μου να φύγεις;”
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip.
Διαβάστε το στο thebest.grΚηδεία Mad Clip: Σπαράζουν τα λόγια της μάνας του – «Ας καθόσουν λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» (vid)
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές έδωσαν το παρών, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του αδικοχαμένου τράπερ. Υποβασταζόμενη και σε τραγική κατάσταση, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα. Ανατριχίλα προκαλεί ο σπαραγμός της και ένα τεράστιο «γιατί» πλέον θα τη στοιχειώνει. «Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουν λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… […]
Διαβάστε το στο thecaller.grMad Clip: «Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια της μητέρας του τράπερ - «Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του 34χρονου τράπερ Mad Clip τον αποχαιρέτησαν χθες σε έντονα φορτισμένο κλίμα στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του γνωστού καλλιτέχνη η οποία υποβασταζόμενη φώναξε «γιατί», μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
«Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουνα λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» ακούγεται να λέει η μητέρα του Πίτερ Αναστασόπουλου.
Ο διάσημος τράπερ βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και σε δέντρο, με ταχύτητα άνω των 150 χιλιομέτρων. Χρειάστηκαν
Διαβάστε το στο pronews.grMad Clip: Συγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας του – «Λίγο ακόμη. Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Διαβάστε το στο news.gr