Κηδεία Mad Clip: Σπαράζουν τα λόγια της μάνας του τράπερ – “Γιατί αγόρι μου να φύγεις;”

09:28 - 07/09/2021

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο για To άρθρο Κηδεία Mad Clip: Σπαράζουν τα λόγια της μάνας του τράπερ – “Γιατί αγόρι μου να φύγεις;” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας του Mad Clip: «Λίγο ακόμη. Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες του Mad Clip συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ώστε να πουν.....

Διαβάστε το στο Zougla

Κηδεία Mad Clip: Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας του - «Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» (video)

Mad Clip: Απαρηγόρητη η μητέρα του 34χρονου τράπερΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας του Mad Clip: «Λίγο ακόμη. Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες του Mad Clip συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Mad Clip: Σπάραξε η μάνα του τράπερ – “Γιατί αγόρι μου να φύγεις;”

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κηδεία Mad Clip: Σπαράζουν τα λόγια της μάνας του – «Ας καθόσουν λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» (vid)

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές έδωσαν το παρών, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του αδικοχαμένου τράπερ. Υποβασταζόμενη και σε τραγική κατάσταση, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα. Ανατριχίλα προκαλεί ο σπαραγμός της και ένα τεράστιο «γιατί» πλέον θα τη στοιχειώνει. «Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουν λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Mad Clip: «Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια της μητέρας του τράπερ - «Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του 34χρονου τράπερ Mad Clip τον αποχαιρέτησαν χθες σε έντονα φορτισμένο κλίμα στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο. Τραγική φιγούρα η μητέρα του γνωστού καλλιτέχνη η οποία υποβασταζόμενη φώναξε «γιατί», μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της δεν βρίσκεται πια στη ζωή. «Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουνα λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» ακούγεται να λέει η μητέρα του Πίτερ Αναστασόπουλου. Ο διάσημος τράπερ βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και σε δέντρο, με ταχύτητα άνω των 150 χιλιομέτρων. Χρειάστηκαν

Διαβάστε το στο pronews.gr

Mad Clip: Συγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας του – «Λίγο ακόμη. Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της