Συγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: Του έλεγα ‘πρόσεχε αγόρι μου’, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη’ (Vid)
16:26 - 07/09/2021
Media 7 Σεπτεμβρίου 2021 16:21 Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον πρόωρο χαμό του τράπερ Mad Clip. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επέστρεφε από τον γάμο συνεργάτη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: Του έλεγα ‘πρόσεχε αγόρι μου’, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη’ (Vid)
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Mad Clip – Συγκλονίζει ο πατέρας του «Aγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη»
«Ήταν καλός οδηγός», δηλώνει ο πατέρας του Mad Clip, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το τι προκάλεσε πιθανόν το θανατηφόρο ατύχημα του γνωστού τράπερ.
Διαβάστε το στο Mad Clip: Συγκλονίζει ο πατέρας του – «Του έλεγα πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη» (ΒΙΝΤΕΟ)
Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Mad Clip, ο πατέρας του “έσπασε” την σιωπή του και μίλησε για το θανατηφόρο τροχαίο του γιου του στο t-live, το μεσημέρι της Τρίτης. Οι δηλώσεις του πατέρα του Mad Clip «Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: «Του έλεγα αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη»
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Το άρθρο Συγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: «Του έλεγα αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: «Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”» – Οι αποκαλύψεις για το δυστύχημα
Απαράμιλλή θλίψη έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του Mad Clip έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Συγκεκριμένα ο 34χρονος ράπερ προσέκρουσε σε κολώνα και έπειτα σε δέντρο επί της Παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να γίνει σμπαράλια. Ο πατέρας του άτυχου ράπερ μίλησε σήμερα στην εκπομπή […]
Διαβάστε το στο irafina.gr