Πατέρας Mad Clip: Απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας στο αυτοκίνητό του
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Mad Clip: «Απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου» αποκαλύπτει ο πατέρας του
Την αποκάλυψη ότι ο Mad Clip που «έσβησε» στην άσφαλτο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (2/9) απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου του, έκανε ο πατέρας του. Μιλώντας στην εκπομπή Tlive στον Alpha, τόνισε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα σημειώνοντας ότι ο γιος του ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός. «Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε ο πατέρας του, εγώ δηλαδή. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMad Clip: «Απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου»
Τι αποκάλυψε ο πατέρας του 34χρονου τράπερ - Τι του έλεγε για τον Παντελίδη
Διαβάστε το στο news.grΠατέρας Mad Clip: Απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας, του έλεγα να προσέχει
Μάριος Σταμπουλής ClockDate and time that the article is published or last modified07/09/2021 22:00 Τη δικιά του εκδοχή σχετικά με το πως μπορεί να έγινε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πατέρας Mad Clip: Απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας, του έλεγα να προσέχει
Διαβάστε το στο spoilersΠατέρας Mad Clip: Απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας στο αυτοκίνητό του
«Του έλεγα ‘αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη» – «Είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο τροχός» είπε ο πατέρας του άτυχου καλλιτέχνη, προσπαθώντας να εξηγήσει το μοιραίο τροχαίο- Ιατροδικαστής: Πιθανότατα ο θάνατός του δεν ήταν ακαριαίος Τη δική του εκδοχή για το τι μπορεί να προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο του γνωστού τράπερ Mad Clip, […]
The post Πατέρας Mad Clip: Απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας στο αυτοκίνητό του appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr