Ο Ρότζερ Φέντερερ θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

00:04 - 16/10/2019

Δεν έχει κατακτήσει ποτέ το χρυσό μετάλλιο σε τέτοια διοργάνωση

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ασφάλεια μέσω τεχνολογίας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Με την τεχνολογία ως σύμμαχο οι επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» στοχεύουν σε μία απολύτως ασφαλή ολυμπιακή διοργάνωση. Οι θεατές θα περνούν από πολλούς ελέγχους, ενώ ιδιαιτέρως αυστηρός θα είναι και ο έλεγχος στις διαπιστεύσεις των αθλητών και των εργαζομένων.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θέλει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω ΠΑΟΚ

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ντούγκλας Αουγκούστο. "Είμαι σε καλή περίοδο εδώ στην Ελλάδα. Παίζω βασικός στον ΠΑΟΚ και έχω μία συνέχεια στις παρουσίες μου διατηρώντας καλό ρυθμό στη σεζόν. Εδώ έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα, με έντονα παιχνίδια και με βοηθάει στη πρόοδό μου. Έχω κληθεί τις περασμένες φορές και δεν αρνούμαι ότι θέλω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είχα την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας και αυτό ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα. Γνωρίζω τις δυνατότητές μου και ότι οι άνθρωποι της Εθνικής με παρακολουθούν. Οπότε πρέπει να μείνω επικε

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας