#Ρότζερ Φέντερερ

Τζόκοβιτς: Αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς

pressaris.gr
Για πέμπτη φορά στην καριέρα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Σερένα Γουίλιαμς και Ρότζερ Φέντερερ. The post Τζόκοβιτς: Αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς appeared first on pressaris.gr.
18:10 23/04/2024

To last dance του Ράφαελ Ναδάλ θα είναι α λα Ρότζερ Φέντερερ (vids)

in.gr
Ο Ναδάλ θα λάβει μέρος στο Laver Cup και μετά όπως όλα δείχνουν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως είχε κάνει το 2022 ο σπουδαίος Φέντερερ.
09:01 23/04/2024

Ο Ράφα Ναδάλ θα παίξει στο Laver Cup και όλα δείχνουν «Last Dance» αλά Ρότζερ Φέντερερ

Newsit
Ετοιμαστείτε για νέες συγκινητικές στιγμές. Δυο χρόνια μετά το “μεγάλο” -και γεμάτο δάκρυα- “αντίο” του Ρότζερ Φέντερερ στα κορτ, μάλλον δούμε κάτι ανάλογο και για τον Ράφα Ναδάλ, στο φινάλε του Laver Cup. Ο Ράφα Ναδάλ προσπαθεί να επιστρέψει στα κορτ για την τελευταία χρονιά της καριέρας του και -όπως έγινε γνωστό- θα είναι μέλος ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ράφα Ναδάλ θα παίξει στο Laver Cup και όλα δείχνουν «Last Dance» αλά Ρότζερ Φέντερερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 22/04/2024

Ο Φέντερερ πήγε στα Οσκαρ και μίλησε για τον Τσιτσιπά

Gazzetta
O Ρότζερ Φέντερερ ήταν καλεσμένος στα βραβεία Οσκαρ όπου τον έπιασε η κάμερα της Cosmote και μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
09:00 11/03/2024

Ντοκιμαντέρ καταγράφει τις τελευταίες 12 μέρες της καριέρας του Ρότζερ Φέντερερ

thecaller.gr
Ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες στιγμές της καριέρας του Ρότζερ Φέντερερ θα είναι ένα «βαθιά προσωπικό ταξίδι» όπως το χαρακτήρισε ο Ελβετός σταρ του τένις.Ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες στιγμές της καριέρας του Ρότζερ Φέντερερ θα είναι ένα «βαθιά προσωπικό ταξίδι» όπως το χαρακτήρισε ο Ελβετός σταρ του τένις.Ο αθλητής, 42 ετών με επιτεύγματα ρεκόρ στο Γουίμπλετον και κάτοχος 20 τίτλων γκραν σλαμ, ανακοίνωσε το 2022 την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο Βρετανός σκηνοθέτης Ασίφ Καπάντια, δημιουργός του […]
11:00 20/02/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Ο απίθανος Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 40ο του τίτλο Masters 1000

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Ο απίθανος Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 40ο του τίτλο Masters 1000 05/11/2023 Μία ώρα και 38 λεπτά χρειάστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να νικήσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-4, 6-3 και να αναδειχθεί για έβδομη φορά νικητής στο Paris Masters. Ο Σέρβος πρωταθλητής έφτασε τους 97 τίτλους στην καριέρα του (97-40 σε τελικούς), πλησιάζοντας και άλλο στο τεράστιο ορόσημο των 100 τίτλων, αλλά και στα δυο καλύτερα ρεκόρ στην ιστορία της open era, τους 109 τίτλους του Τζίμι Κόνορς και τους 103 του Ρότζερ Φέντερερ. Στη φετινή σεζόν ήταν ο έκτος τίτλος για τον Τζόκοβιτς (6-1 σε τελικούς), μετά από τον τίτλο σε Αυστραλία, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Σινσινάτι και Αδελαΐδα.
18:46 05/11/2023

Παύλος Τσιτσιπάς: Ο μικρός αδελφός του Στέφανου έκλεισε τα 18 και του ευχήθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ

thecaller.gr
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας στην οποία όλοι παίζουν τένις.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας στην οποία όλοι παίζουν τένις.Ο Στέφανος έχει φτάσει στο Νο3 κόσμου, ο Πέτρος έχει καλές επιδόσεις στο διπλό, ο Παύλος είναι το νέο αστέρι της οικογένειας που θυμίζει τον μεγάλο αδελφό ενώ ακολουθεί η Ελισάβετ, που είναι η πιο μικρή και έχει και εκείνη αγάπη για το άθλημα. […]
22:00 23/07/2023

Ο Ρότζερ Φέντερερ ξεσήκωσε τον κόσμο σε συναυλία των Coldplay

Newsit
Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το “παρών” στη συναυλία των Coldplay στην Ελβετία, αλλά ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ αυτός που κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Ο Φέντερερ έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση στο τένις, αλλά ως ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία της Ελβετίας, λατρεύεται σαν… θεός από τους συμπατριώτες του. Το γνωστό συγκρότημα των Coldplay του ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ρότζερ Φέντερερ ξεσήκωσε τον κόσμο σε συναυλία των Coldplay δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 03/07/2023

Ο Φέντερερ ανέβηκε στη σκηνή της συναυλίας των Coldplay και τραγούδησε μαζί τους προκαλώντας χαμό (vid)

Gazzetta
O Ρότζερ Φέντερερ κατάφερε να κλέψει την παράσταση σε συναυλία των Coldplay στη Ζυρίχη, αφού έπαιξε και τραγούδησε μαζί τους στην σκηνή.
10:00 03/07/2023

Κέιτ Μίντλετον: Παίζει τένις με τον Ρότζερ Φέντερερ

onsports.gr
Η Κέιτ Μίντλετον χαιρετά τον Φέντερερ στο γήπεδο και συνομιλεί…
06:17 26/06/2023

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έπαιξε τένις με τον Φέντερερ στο Wimbledon

Gazzetta
H Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ και τον Ρότζερ Φέντερερ ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους στο Wmbledon
17:00 25/06/2023

Ένα δυνατό… σερβίς από τον Φέντερερ και τη Mercedes

Newsauto.gr
Αυτό το ιδιαίτερο steet art γήπεδο τένις, στην καρδιά του Λονδίνου, είναι ο πρόσφατος καρπός της συνεργασίας του μεγάλου Ρότζερ Φέντερερ, με τη Mercedes-Benz. Ο Ελβετός παγκόσμιος αστέρας του αθλήματος, που αποχώρησε το 2022 από την ενεργό δράση και η Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Mercedes-Benz, Μπέτινα Φέτζερ, ανοίγουν ξανά ένα δημόσιο γήπεδο τένις στο […] The post Ένα δυνατό… σερβίς από τον Φέντερερ και τη Mercedes appeared first on NewsAuto.gr.
18:00 19/06/2023

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Στον πόλεμο παίζαμε τένις την ώρα των βομβαρδισμών – Δεν είμαι φίλος με Φέντερερ και Ναδάλ»

Newsit
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε μεγάλη συνέντευξη λίγο πριν πέσει στη “μάχη” για το Roland Garros και μίλησε για την παιδική του ηλικία, τον πόλεμο στη Σερβία, το μη εμβολιασμό του, αλλά και τη σχέση του με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ. Η ιταλική Corriere della Sera “φιλοξένησε” τον Νόβακ Τζόκοβιτς κι αυτός θυμήθηκε ότι ... Περισσότερα To άρθρο Νόβακ Τζόκοβιτς: «Στον πόλεμο παίζαμε τένις την ώρα των βομβαρδισμών – Δεν είμαι φίλος με Φέντερερ και Ναδάλ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:30 28/05/2023

Φέντερερ: «Θα μου λείψει ο Ναδάλ από το Roland Garros»

to10.gr
Ο Ρότζερ Φέντερερ σχολίασε πως η απουσία του Ράφαελ Ναδάλ από το φετινό Ρολάν Γκαρός θα του γίνει ιδιαίτερα αισθητή.
00:54 24/05/2023

Στα $87,6 εκατ. οι απολαβές του Γ. Αντετοκούνμπο το 2023 – 11ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

pagenews.gr
Έχουν περάσει 8 μήνες από την τελευταία φορά που η Σερένα Γουίλιαμς και ο Ρότζερ Φέντερερ πάτησαν σε γήπεδο τένις και 4 μήνες από την αποχώρηση του Τομ Μπρέιντι από το αμερικανικό ποδόσφαιρο.
02:12 17/05/2023

Τζόκοβιτς για την απέλασή του από την Αυστραλία: Έγινα στόχος – Δεν είμαι υπέρ ή κατά του εμβολίου

Newsbeast.gr
O Νόβακ Τζόκοβιτς σε συνέντευξή του στην «Corriere della Sera» στο περιθώριο του τουρνουά τένις Masters 1000 στη Ρώμη, παραδέχθηκε ότι η φιλία με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ραφαέλ Ναδάλ ήταν «αδύνατη», ενώ αναφέρθηκε και στην απέλασή του από την Αυστραλία λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. «Με τον Ρότζερ, δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, μεταξύ αντιπάλων, είναι αδύνατο. Αλλά ποτέ δεν υπήρξαμε εχθροί. Πάντα είχα σεβασμό για τον Φέντερερ, είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Είχε μια εξαιρετική επίδραση, αλλά δεν ήμουν ποτέ κοντά του», είπε αρχικά ο Σέρβος τενίστας και παραδέχθηκε ότι με τον Ράφαελ Ναδάλ έγινε προσπάθεια προσέγγισης, αλλά έφτασε γρήγορα στο τέλος της
23:30 16/05/2023

Τζόκοβιτς: «Μέρος της ζωής μου ο Ναδάλ»

matrix24.gr
O Νόβακ Τζόκοβιτς σε συνέντευξή του στην «Corriere della Sera» στο περιθώριο του Masters 1000 στη Ρώμη, παραδέχθηκε ότι η φιλία με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ραφαέλ Ναδάλ ήταν «αδύνατη». «Με τον Ρότζερ, δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, μεταξύ αντιπάλων, [...]
21:42 16/05/2023

Τζόκοβιτς: «Ποτέ δεν ήμουν φίλος με Φέντερερ και Ναδάλ, αλλά ο Ράφα είναι μέρος της ζωής μου»

Zougla
O Νόβακ Τζόκοβιτς σε συνέντευξή του στην «Corriere della Sera» στο περιθώριο του Masters 1000 στη Ρώμη, παραδέχθηκε ότι η φιλία με τον Ρότζερ Φέντερερ...
19:40 16/05/2023

Φέντερερ: «Ελπίζω ο Ναδάλ να πάρει μέρος στο Roland Garros»

tromaktiko.gr
Ο Ρότζερ Φέντερερ ελπίζει να δει τον Ράφαελ Ναδάλ στο γαλλικό όπεν μετά την απουσία του και από το Masters της Ρώμης.  Η ανάρρωση του Ναδάλ από τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει κρατά πολύ περισσότερο από την αρχική πρόγνωση και οι φόβοι για την απουσία του από το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς γίνονται όλο και […] The post Φέντερερ: «Ελπίζω ο Ναδάλ να πάρει μέρος στο Roland Garros» appeared first on Tromaktiko.gr.
22:01 08/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load