Τάκης Ζαχαράτος: «Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα σκεφτόμουν να γίνω πατέρας»
12:48 - 09/09/2021
Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ¨Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην […]
The post Τάκης Ζαχαράτος: «Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα σκεφτόμουν να γίνω πατέρας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάκης Ζαχαράτος – «Αν έβρισκα τον ιδανικό σύντροφο θα σκεφτόμουν να κάνω παιδί»
Τι δήλωσε ο γνωστός showman για το ενδεχόμενο της πατρότητας, την απώλεια της μητέρας του και τα τηλεοπτικά του σχέδια
Διαβάστε το στο Τάκης Ζαχαράτος: Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα σκεφτόμουν να γίνω πατέρας
Για την προσωπική του του ζωή, την σκέψη να γίνει πατέρας αλλά και τις συζητήσεις που κάνει με τον ΑΝΤ1 για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». «Ερωτευμένος είμαι με την Τέχνη μου, δεν είμαι ερωτευμένος σε κάποια σχέση. Κάνω, όμως, δημόσιο άνοιγμα αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει τα πλοκάμια του. Η σκέψη να γίνω πατέρας υπήρξε στο μυαλό μου πριν από κάποια χρόνια. αλλά θεωρώ ότι για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο. Έτσι το νιώθω εγώ. Ίσως και να είμαι λίγο ευθυνόφοβος αλλά με τον τρόπο ζωής μου δεν θα μπορούσα να είμαι 100% δίπλα στο παιδί μου όπως θα ήθελα. Οπότε δεν μου φταίει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤάκης Ζαχαράτος: Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος, θα σκεφτόμουν να γίνω πατέρας
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα στο Open μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αποκάλυψε πως θα έκανε παιδί αν βρίσκονταν ο κατάλληλος σύντροφος.
Διαβάστε το στο thebest.grΤάκης Ζαχαράτος: "Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα σκεφτόμουν να γίνω πατέρας"
"Για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr