Πόσο φοβάται η Ρένια Λουιζίδου την επιστροφή στο “Καφέ της Χαράς”;

13:51 - 18/12/2019

Την Ρένια Λουιζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και ο δημοσιογράφος Αρτ με αφορμή την […] The post Πόσο φοβάται η Ρένια Λουιζίδου την επιστροφή στο “Καφέ της Χαράς”; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: Έχω αγωνία για την επιστροφή στο "Καφέ της Χαράς" (VIDEO)

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Ρένια Λουιζίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς». «Έχω αγωνία, βέβαια, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν αρέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου. «Η κόρη μου έρχεται να εξιχνιάσει το μυστήριο του πως κάηκε το Καφέ και εγώ έρχομαι στο Κολοκοτρωνίτσι για να την μαζέψω να φύγουμε. Θεωρώντας ότι δεν έχουμε πια λόγο ύπαρξης και παρτίδες σε αυτό το χωριό» πρόδωσε για το ξεκίνημα το νέου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς. «Τα μίνι της Χαράς θα φύγουν όπως έχουν φύγει και από τη ζωή της Ρένιας. Δεν ντύνεται μια γυναίκα με τον ίδιο τρόπο στα 20, στα 30 και στα 50» σημείωσε, επίσης, η ηθοποιός για το χαρακτηριστικό στιλ της

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ρένια Λουιζίδου: Αυτό είναι που την τρομάζει στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» (vid)

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου και ο δημοσιογράφος Αρτ τη ρώτησε με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σίριαλ, “Το καφέ της Χαράς”. The post Ρένια Λουιζίδου: Αυτό είναι που την τρομάζει στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τι φοβάται η Ρένια Λουϊζίδου για την επιστροφή της στο «Καφέ της Χαράς»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην μεγάλη επιστροφή της κωμικής σειράς «Το Καφέ της Χαράς» αναφέρεθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Ρένια Λουϊζίδου. The post Τι φοβάται η Ρένια Λουϊζίδου για την επιστροφή της στο «Καφέ της Χαράς»; (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο