#Ρένια Λουιζίδου

Ρένια Λουιζίδου: Πέθανε ο πατέρας μου και κανείς δεν με ρώτησε αν μπορώ να παίξω στο θέατρο

Newsit
Η πίστη της στο Θεό, ο ηλιακός ρατσισμός, η αντίδρασή της όταν βλέπει τους «Απαράδεκτους» και η δύσκολη στιγμή που έπρεπε να παίξει στο θέατρο, την ημέρα που πέθανε ο πατέρας της. Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για όλους και όλα. «Έπαιξα και όταν πέθανε ο πατέρας μου, ήμουν πολύ μικρή και δεν με ρώτησε κανείς ... Περισσότερα To άρθρο Ρένια Λουιζίδου: Πέθανε ο πατέρας μου και κανείς δεν με ρώτησε αν μπορώ να παίξω στο θέατρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:00 12/02/2024

Ρένια Λουιζίδου: “Ο Μπονάτσος ήταν η ζωή η ίδια, ζούσε σαν 7 άνθρωποι” (vid)

monopoli.gr
Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο "Πρωίαν σε είδον", όπου μίλησε για τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της και φυσικά για τους Απαράδεκτους.
13:53 29/01/2024

Ρένια Λουιζίδου: Η μητρότητα και οι σχέσεις με τον 23χρονο γιο της – «Έχουμε περάσει και τη φάση της κόντρας»

tlife.gr
Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The Break με την Βάσω Λασκαράκη, μιλώντας για την To άρθρο Ρένια Λουιζίδου: Η μητρότητα και οι σχέσεις με τον 23χρονο γιο της – «Έχουμε περάσει και τη φάση της κόντρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 28/01/2024

Ρένια Λουιζίδου: «Λίγο σοκαρίστηκα με τους άλλους γονείς στο ιδιωτικό σχολείο»

happytv.gr
Η Ρένια Λουιζίδου, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Λένα Μαντά, καλεσμένοι στο «Break» με τη Βάσω Λασκαράκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ρένια Λουιζίδου: «Λίγο σοκαρίστηκα με τους άλλους γονείς στο ιδιωτικό σχολείο»
11:37 28/01/2024

Η Ρένια Λουιζίδου εξομολογείται: «Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Ρένια Λουϊζίδου, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της, στη σχέση με τον γιο της άλλα στον χρόνο που περνά. Όσον αφορά τη μεγάλη διάρκεια που έχει καταφέρει να έχει ο γάμος της, η Ρένια Λουϊζίδου σχολίασε: «Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια. Δεν […]
00:00 26/01/2024

Σαν τη Ρένια Λουιζίδου μέσα στο γάλα

protagon.gr
Η ηθοποιός έχει ακολουθήσει τον δρόμο της αποδοχής του χρόνου. Αλλά είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Το πιο σύνηθες είναι να πάρεις τον άλλο δρόμο. Γιατί θα περάσεις από βασανιστικά διλήμματα που θα σε βάλουν να ψάχνεις τηλέφωνα αισθητικών και πλαστικών για να τραβήξεις κάτι, να ανυψώσεις κάτι άλλο, να συσφίξεις, να λειάνεις, να τεντώσεις The post Σαν τη Ρένια Λουιζίδου μέσα στο γάλα appeared first on Protagon.gr.
20:09 16/01/2024

Ρένια Λουιζίδου: «Θεωρώ ότι οι γυναίκες υφιστάμεθα μια αδικία» – Τα σχόλια περί ηλικίας

tlife.gr
Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Sexy Laundry» όπου To άρθρο Ρένια Λουιζίδου: «Θεωρώ ότι οι γυναίκες υφιστάμεθα μια αδικία» – Τα σχόλια περί ηλικίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 16/01/2024

Φόνοι στο Καμπαναριό: Έρχεται και δεύτερος κύκλος στον ALPHA;

youfly.com
Φήμες θέλουν την κωμωδία του ALPHA "Φόνοι στο Καμπαναριό", να επιστρέφει με δεύτερο κύκλο. Η Ρένια Λουιζίδου έδωσε την απάντηση. The post Φόνοι στο Καμπαναριό: Έρχεται και δεύτερος κύκλος στον ALPHA; appeared first on Youfly.
13:58 15/01/2024

Ρένια Λουϊζίδου: «Η κοινωνία θεωρεί την γυναίκα προϊόν που έληξε στο σούπερ μάρκετ»

govastileto.gr
Η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 22/12 στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα της εμμηνόπαυσης, το οποίο εξακολουθεί να θεωρείται ταμπού για την ελληνική κοινωνία. Συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου είπε: «Όταν ήμουν μικρή, θυμάμαι ότι δε λέγαμε καν ότι έχουμε περίοδο. Αυτό σιγά σιγά […]
23:00 22/12/2023

Φόνοι στο Καμπαναριό: Η Αρσινόη γίνεται ντεντέκτιβ στη μονή

youfly.com
Τι αποκάλυψη έκανε η Ρένια Λουιζίδου για τον ρόλο της; The post Φόνοι στο Καμπαναριό: Η Αρσινόη γίνεται ντεντέκτιβ στη μονή appeared first on Youfly.
10:58 28/10/2023

Ρένια Λουιζίδου – Φόνοι στο Καμπαναριό: «Σεβόμαστε απόλυτα το κομμάτι της θρησκείας»

youfly.com
Η Ρένια Λουιζίδου σε αποκλειστική συνέντευξη στο Υoufly μιλάει για τη νέα κωμωδία του ΑLPHA και τον ρόλο της! The post Ρένια Λουιζίδου – Φόνοι στο Καμπαναριό: «Σεβόμαστε απόλυτα το κομμάτι της θρησκείας» appeared first on Youfly.
16:58 27/10/2023

Το comeback Λουιζίδου - Κωνσταντινίδου έφερε πρωτιά στην τηλεθέαση

astrology.gr
Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και η πρωτιά στο Twitter για την Ρένια Λουιζίδου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τις δύο πρωταγωνίστριες της νέας κωμωδίας του…
12:28 21/10/2023

Η Ρένια Λουιζίδου ζει έναν δυνατό έρωτα με τον σύζυγό της εδώ & 25 χρόνια και δεν είναι «Ακάλυπτος»

queen.gr
Η Ρένια Λουιζίδου επιστρέφει με τη σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» μία «θεϊκή» όπως την χαρακτηρίζει o Alpha κωμωδία και όταν δεις το τρέιλερ θα καταλάβεις γιατί θα ξαναζήσουμε μία ακόμη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της ηθοποιού. Περισσότερα...
14:09 12/10/2023

Ρένια Λουιζίδου: Είναι δύσκολο πια να κάνεις κωμωδία γιατί έχουν πάρει μια γραμμή καθημερινής προβολής οι σειρές

Newsbeast.gr
Μία happy συνέντευξη έδωσε η Ρένια Λουιζίδου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day με αφορμή την συμμετοχή της στη νέα αστυνομική κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό». H ηθοποιός, η οποία θα υποδύεται την αδερφή Αρσινόη στους Φόνους Στο Καμπαναριό, μίλησε για την πολυαναμενόμενη σουρεαλιστική κωμωδία και αποκάλυψε αποκλειστικές λεπτομέρειες για την πλοκή της σειράς. «Είναι αστυνομική κωμωδία, 12 επεισοδίων γιατί έχει ένα μυστήριο το οποίο λύνεται σταδιακά. Το μεγαλύτερο μέρος εκτυλίσσεται σε ένα μοναστήρι με 5 μοναχές και μέσα στο μοναστήρι γίνεται ένας φόνος ενός νεαρού άνδρα. Αυτό είναι πολύ κακό για τη φήμη της μονής, ταράζει τις μοναχές και αναλαμβάνει η αστυνομία να το λύσει.
00:00 03/10/2023

Sexy Laundry: Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουιζίδου επιστρέφουν στο Θέατρο Κάππα

monopoli.gr
Το “Sexy Laundry” της Michele Riml επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Κάππα.
12:53 27/09/2023

Ρ. Λουιζίδου: Ο ρόλος στο «Φόνοι Στο Καμπαναριό» δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχω κάνει

thebest.gr
Η Ρένια Λουιζίδου αυτή η σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα θεϊκή κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” ενσαρκώνοντας την αρχιδιακόνισσα της μονής Αγίας Θεοδούλης, αδερφή Αρσινόη.
05:00 06/09/2023

Ρένια Λουιζίδου: «Ο ρόλος μου στο “Φόνοι Στο Καμπαναριό” δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχω κάνει στο παρελθόν»

neolaia.gr
Το γεγονός ότι τη σειρά Φόνοι Στο Καμπαναριό σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, λειτούργησε άκρως θετικά στο να αποδεχτεί το ρόλο η Ρένια Λουιζίδου
12:46 04/09/2023

Ρένια Λουιζίδου: Έλεγα στον Χάρη Ρώμα ότι άντρας της ζωής μου είναι ο…

youfly.com
«Ο μόνος άντρας που μου στάθηκε κλαρίνο, που με αγάπησε άνευ όρων», εξομολογείται η Ρένια Λουιζίδου στο Flashback! The post Ρένια Λουιζίδου: Έλεγα στον Χάρη Ρώμα ότι άντρας της ζωής μου είναι ο… appeared first on Youfly.
09:58 28/08/2023

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει για το «Καφέ της Χαράς»: «Όταν είδαμε ότι είχαμε τέτοια σκηνή, όλοι βογκούσαμε»

zappit.gr
Γάμοι σε τηλεοπτικές σειρές που άφησαν ιστορία ήταν το αποψινό θέμα της εκπομπής Flashback στο Μακεδονία Tv με την Μαρία […] The post Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει για το «Καφέ της Χαράς»: «Όταν είδαμε ότι είχαμε τέτοια σκηνή, όλοι βογκούσαμε» appeared first on Zappit.
21:00 26/08/2023

Αποκάλυψη Ρένιας Λουιζίδου σε επική αποκάλυψη για συνάδελφο της: «Ήταν όργιο…»

thecaller.gr
Την μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία, το «Καφέ της Χαράς» σχολίασε η Ρένια Λουιζίδου μέσα από το νέο επεισόδιο του ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv.Την μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία, το «Καφέ της Χαράς» σχολίασε η Ρένια Λουιζίδου μέσα από το νέο επεισόδιο του ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv.Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα δυο παιδιά που έκλεψαν την παράσταση στη σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας […]
23:00 12/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load