Παναγιώτης Βασιλάκος: «Τη Νικολέττα την ερωτεύτηκα μέσα στο Bachelor. Είχαμε ολοκληρωμένη σχέση»

18:34 - 09/09/2021

Καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Πέμπτη ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Bachelor, αλλά και στη σχέση...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Με τη Νικολέτα είχαμε ολοκληρωμένη σχέση»

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Με τη Νικολέτα είχαμε ολοκληρωμένη σχέση» «Έχω ερωτευτεί και δύο γυναίκες ταυτόχρονα, αλλά ποτέ δεν είχα παράλληλη σχέση. Δεν είχα ενδοιασμό γιατί μου αρέσει να γνωρίζω τις κοπέλες. Ό,τι συμβαίνει στο Bachelor είναι ό,τι συμβαίνει στην σύγχρονη εποχή. Όταν ήμουν στο παιχνίδι δεν είχα σενάριο», είπε στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»