Η Μ.Σπίαρς μόνο με το... εσώρουχο: «Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια χωρίς φίλτρα» (βίντεο)

08:36 - 10/09/2021

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσω αναρτήσεων στο Instagram έδειξε τα περήφανα τα οπίσθιά της, τονίζοντας ότι είναι «αληθινά και χωρίς φίλτρα». Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα από τις τόπλες φωτογραφίες που συζητήθηκαν πολύ τις προηγούμενες εβδομάδες, η ποπ σταρ αποφάσισε να εκθέσει στους 33,9 εκατομμύρια followers και την πίσω της πλευρά, διευκρινίζοντάς τους πως ό,τι βλέπουν είναι πέρα για πέρα αληθινό. Έτσι έβγαλε τα ρούχα της, μένοντας μόνο με το εσώρουχο, και πόζαρε στο μπάνιο της καταγράφοντας τη σκηνή με selfie stick.         Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) «Τραβάω τα βίντεό μου

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ημίγυμνη με την… πίσω όψη – «Αυτά είναι τα οπίσθιά μου χωρίς φίλτρα» (Video)

Επιδεικνύει περήφανα στο Instagram τα οπίσθιά της, τονίζοντας ότι είναι «αληθινά και χωρίς φίλτρα».

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια χωρίς φίλτρα»

Τον τελευταίο καιρό η διάσημη pop-star καταφεύγει σε όλο και πιο τολμηρές αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης – Ο πατέρας της δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί της κηδεμονίας της Η Αμερικανίδα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια χωρίς φίλτρα

Το βίντεο είναι τραβηγμένο, όπως όλα τα προηγούμενα, με selfie stick στο μπάνιο της

Διαβάστε το στο to10.gr

Η νέα τολμηρή ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – «Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια χωρίς φίλτρα»

Μετά από μια σειρά με topless φωτογραφίες, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να πάει τις τολμηρές αναρτήσεις της στο Instagram ένα βήμα πιο πέρα. Αυτή τη φορά η 39χρονη σταρ επέστρεψε, με βίντεο και φωτογραφία, επιδεικνύοντας άλλο σημείο του κορμιού της. Οι περίπου 34 εκατομμύρια followers της την είδαν να ποζάρει μόνο με το κάτω εσώρουχό […] The post Η νέα τολμηρή ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – «Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια χωρίς φίλτρα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις