#Britney Spears

Britney Spears: Η περίεργη ανάρτηση για τον Sam Asghari – “Δεν ήταν όλα μέλι γάλα”

instyle.gr
Η Britney Spears αναλογίζεται τον γάμο της με τον εν διαστάσει σύζυγό της Sam Asghari και δείχνει να νοσταλγεί τις καλές στιγμές τους. Η σταρ ανέβασε στο Instagram ένα throwback βίντεο με την ίδια να χορεύει στην αγκαλιά του συζύγου της, στη διάρκεια προπόνησης, ενώ εκείνος αβίαστα τη γύρισε και τη σήκωσε στον αέρα. Στο […] The post Britney Spears: Η περίεργη ανάρτηση για τον Sam Asghari – “Δεν ήταν όλα μέλι γάλα” appeared first on InStyle.
11:46 05/04/2024

Sam Asghari: Oι νέες δηλώσεις του για την Britney Spears

instyle.gr
Τον σεβασμό όλων των γυναικών θα κερδίσει σίγουρα ο Sam Asghari, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του. Ο λόγος; Ότι ξεκαθάρισε πως δεν θα μιλήσει ποτέ άσχημα για την εν διαστάσει σύζυγό του, Britney Spears. «Πάντα μισούσα τους ανθρώπους που το κάνουν αυτό. Που φεύγουν δηλαδή από μια σχέση και μιλούν άσχημα ο ένας για τον […] The post Sam Asghari: Oι νέες δηλώσεις του για την Britney Spears appeared first on InStyle.
17:46 03/03/2024

Οι μάξι τζιν φούστες που θα φοράμε την άνοιξη και όλο τον χρόνο

Newsbeast.gr
Λάτρεις της φούστας ενωθείτε! Οι μάξι τζιν φούστες επέστρεψαν δυναμικά για άλλη μια σεζόν, με φρέσκα κοψίματα, γραμμές που αναδεικνύουν τις σιλουέτες μας και σε ακόμα περισσότερες αποχρώσεις. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, τα Y2K στοιχεία κυριαρχούν στη μόδα του 2024. Έτσι, οι φούστες που κάποτε φορούσαν οι Britney Spears και Jennifer Aniston, τώρα υιοθετούνται από τις Bella Hadid και Emily Ratajkowski. Το μάξι κόψιμο συνάδει με άλλες τάσεις τζιν που εμπνέονται από προηγούμενες δεκαετίες, όπως η αναβίωση των baggy jeans ή των cargo pants. Η αλήθεια είναι πως αν δείτε τη μάξι τζιν φούστα στην κρεμάστρα, θα νομίζετε πως είναι άχαρο κομμάτι. Αν τη δοκιμάσετε όμως, θα δείτε πως έχει τη δυνατότητα ν
11:00 23/02/2024

Justin Timberlake: Πικάντικη αποκάλυψη – Απάτησε την Cameron Diaz με μοντέλο του Playboy

instyle.gr
O Justin Timberlake δεν είναι δείγμα πιστού συντρόφου. Αφού αντιμετώπισε την κατακραυγή μετά την αποκάλυψη της Britney Spears ότι την έβαλε να κάνει έκτρωση γιατί δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, τώρα έρχεται μια νέα πικάντικη αποκάλυψη που του προκαλεί πονοκέφαλο. Το πρώην μοντέλο του Playboy, Zoe Gregory, υποστήριξε ότι κάποτε είχε ερωτική επαφή με […] The post Justin Timberlake: Πικάντικη αποκάλυψη – Απάτησε την Cameron Diaz με μοντέλο του Playboy appeared first on InStyle.
18:46 21/02/2024

Ben Affleck: H αντίδρασή του στην ερώτηση για το φιλί με την Britney Spears

real.gr
Ο Ben Affleck φάνηκε να ενοχλείται από ερώτηση παπαράτσι σχετικά με την Britney Spears.
19:09 11/02/2024

Britney Spears: Ζήτησε συγγνώμη από τον Justin Timberlake μετά τα “πυρά” στην αυτοβιογραφία της

instyle.gr
Η Britney Spears ζήτησε συγγνώμη από τον Justin Timberlake για τα όσα έγραψε εναντίον του στα απομνημονεύματά της. Μάλιστα, είπε ότι “λυπάται βαθύτατα”. Οι δύο σταρ είχαν σχέση από το 1999 έως το 2002 και στο βιβλίο της “The Woman In Me” του 2023, η Britney έκανε μια σειρά από εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη θυελλώδη […] The post Britney Spears: Ζήτησε συγγνώμη από τον Justin Timberlake μετά τα “πυρά” στην αυτοβιογραφία της appeared first on InStyle.
21:46 29/01/2024

Britney Spears: Ποζάρει όπως τη γέννησε η μαμά της

instyle.gr
Η Britney Spears βγαίνει άλλη μια φορά από τα ρούχα της και ποζάρει σε εξωτική παραλία. Φυσικά οχι ότι αναζητούσε αφορμή να βρεθεί κάπου ειδυλλιακά για να γδυθεί. Αυτήν τη φορά η Britney Spears έδωσε γεύση Γαλλικής Πολυνησίας στους θαυμαστές της, καθώς πόζαρε στην ακρογιαλιά. Φρόντισε να ανεβάσει το αποκαλυπτικό της στιγμιότυπο και να ενθουσιάσει […] The post Britney Spears: Ποζάρει όπως τη γέννησε η μαμά της appeared first on InStyle.
23:46 18/01/2024

Το «The Woman in Me» της Britney Spears ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις

queen.gr
Η Britney Spears είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την επιτυχία του βιβλίου της «The Woman in Me». Περισσότερα...
22:09 11/01/2024

Justin Timberlake: Διαγράφει τον λογαριασμό του στο Instagram μήνες μετά τις αντιδράσεις

instyle.gr
Ο Justin Timberlake έσβησε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram μήνες μετά τις αντιδράσεις από τα αποκαλυπτικά απομνημονεύματα της Britney Spears. Οι θαυμαστές του παρατήρησαν ότι όλες οι αναρτήσεις του τραγουδιστή είχαν εξαφανιστεί. Το μόνο που παρέμεινε είναι μια φωτογραφία προφίλ με τα μάτια του Timberlake να κοιτούν σ’ έναν καθρέφτη. Αν και ο Timberlake […] The post Justin Timberlake: Διαγράφει τον λογαριασμό του στο Instagram μήνες μετά τις αντιδράσεις appeared first on InStyle.
10:46 09/01/2024

Τέλος η μουσική για την Britney Spears – “Δεν επιστρέφω…”

instyle.gr
Η Britney Spears επιμένει ότι δεν θα ξανακάνει μουσική, ακόμη και αν η ομάδα της συγκεντρώνει συνθέτες για το 10ο άλμπουμ της. “Απλά για να είμαστε ξεκάθαροι οι περισσότερες ειδήσεις είναι σκουπίδια!!! Συνεχίζουν να λένε ότι απευθύνομαι σε τυχαίους ανθρώπους για να κάνω ένα νέο άλμπουμ… Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία!!!“, έγραψε η […] The post Τέλος η μουσική για την Britney Spears – “Δεν επιστρέφω…” appeared first on InStyle.
14:46 04/01/2024

Τα 5 fashion trends που θα υιοθετήσουμε το 2024

Newsbeast.gr
Νέα χρονιά, νέα ντουλάπα! Οι πασαρέλες για την επερχόμενη άνοιξη και οι celebrity εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έχουν αρχίσει ήδη να διαμορφώνουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το νέο έτος. Γι’ αυτό πριν βγείτε στην αγορά (μην ξεχνάτε πως σε λίγες μέρες έρχονται και οι εκπτώσεις), πάρτε έμπνευση και βάλτε στόχο να είστε full in fashion και το 2024! Φιόγκοι και 3D λουλούδια Το 2024 φαίνεται πως θα είναι μια χρονιά γεμάτη κοριτσίστικες πινελιές, καθώς οι πασαρέλες από τους οίκους μόδας ήταν γεμάτες από φιόγκους, κορδέλες, βολάν και λουλούδια. Δεδομένου ότι πρόκειται για έντονα σχέδια, σε περίπτωση που δεν είστε τόσο τολμηρές, σας προτείνουμε να τα υιοθετήσετε σε μικρές λεπτομέρειες, όπω
11:00 01/01/2024

Britney Spears: Κάνει προσπάθειες συμφιλίωσης με τη μητέρα της;

instyle.gr
Η Britney Spears είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο συμφιλίωσης με τη μητέρα της, Lynne Spear. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Us Weekly, «η Britney καταλαβαίνει ότι η μητέρα της θα ήθελε πολύ να την επισκεφτεί τα Χριστούγεννα. Αλλά νιώθει ότι είναι πολύ νωρίς. Η Britney είναι ανοιχτή στο να αποκαταστήσει τη σχέση της με τη Lynne. Θέλει […] The post Britney Spears: Κάνει προσπάθειες συμφιλίωσης με τη μητέρα της; appeared first on InStyle.
20:46 31/12/2023

Britney Spears: Επιστρέφει… την απάντηση στον Justin Timberlake

instyle.gr
H Britney Spears δεν άφησε το έμμεσο σχόλιο του Justin Timberlake για εκείνη σε συναυλία του, να περάσει αναπάντητο. Η popstar έκανε ανάρτηση στο Instagram δύο ημέρες αφού ο πρώην σύντροφός της, Timberlake, εικάζεται ότι της απάντησε για όσα έγραψε γι’ αυτόν. Ο Justin Timberlake έδινε συναυλία στο Λας Βέγκας όταν είπε “χωρίς να θέλω […] The post Britney Spears: Επιστρέφει… την απάντηση στον Justin Timberlake appeared first on InStyle.
13:46 16/12/2023

Μετά το δράμα με το βιβλίο της Britney Spears, ο Justin Timberlake επιτέλους αντέδρασε δημόσια

queen.gr
Biel και Timberlake γιόρτασαν μια ξεχωριστή βραδιά με μπόλικο κέφι μετά από καιρό.Περισσότερα...
17:09 15/12/2023

Justin Timberlake: Η απάντηση στην Britney Spears σε συναυλία του

instyle.gr
Σάλο είχε προκαλέσει η Britney Spears στοχοποιώντας τον πρώην σύντροφό της Justin Timberlake με τις αποκαλύψεις της στα απομνημονεύματά της. Ο Timberlake επέλεξε τον δρόμο της σιωπής μέχρι χθες το βράδυ οπότε ανέβηκε στη σκηνή του Fontainebleau στο Λας Βέγκας για να δώσει συναυλία. Ο popstar τραγούδησε με το “Cry Me a River” το οποίο […] The post Justin Timberlake: Η απάντηση στην Britney Spears σε συναυλία του appeared first on InStyle.
10:46 15/12/2023

Britney Spears: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό

instyle.gr
Ο Jamie Spears έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του. Ο πατέρας της Britney Spears εθεάθη σε μια αποθήκη στο Kentwood, La., την Τρίτη. Του προσέφεραν βοήθεια για να βγει από τη θέση του συνοδηγού, ενώ κάθισε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο 71χρονος Spears έχασε το δεξί του πόδι το οποίο […] The post Britney Spears: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό appeared first on InStyle.
00:46 14/12/2023

Britney Spears: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της – Υπέστη ακρωτηριασμό

instyle.gr
Δύσκολες ώρες περνά ο πατέρας της Britney Spears. Ο Jamie Spears υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα άκρο του πριν από έναν μήνα και, σύμφωνα με πηγές, δεν είναι καλά. Όπως μετέδωσε το TMZ, «ο Jamie είχε μια σοβαρή μόλυνση στο ένα του πόδι, κάτι που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για εβδομάδες. Έκανε 5 ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις […] The post Britney Spears: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της – Υπέστη ακρωτηριασμό appeared first on InStyle.
19:46 05/12/2023

Britney Spears: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της σε αλλόκοτο βίντεο μετά τα 42α γενέθλιά της

instyle.gr
Η Britney Spears γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της και είπε να κάνει -άλλο- ένα δώρο στους θαυμαστές της. H σταρ που δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει περίεργα βίντεο. Συνήθως σ’ αυτά χορεύει φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, φορέματα ή εσώρουχα ή ποζάρει topless. Αυτήν τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού ανέβασε βίντεο ξαπλωμένη στο κρεβάτι […] The post Britney Spears: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της σε αλλόκοτο βίντεο μετά τα 42α γενέθλιά της appeared first on InStyle.
17:46 04/12/2023

Η φωτογραφία της ημέρας: Είναι ή δεν είναι η Britney Spears;

instyle.gr
Ημερομηνία φωτογραφίας: Τρίτη 27 Ιουνίου 2023.Photo by Lucy North/PA Images via Getty Images Ένας ‘μιμητής’ της Britney Spears συμμετέχει στη διαμαρτυρία που γίνεται έξω από τα γραφεία της μητρικής εταιρείας META στο King’s Cross του Λονδίνου. Το σύνθημά τους : “Σταματήστε να μας απαγορεύετε να κάνουμε τη δουλειά μας” – “Stop Banning Us”. Οι μιμητές […] The post Η φωτογραφία της ημέρας: Είναι ή δεν είναι η Britney Spears; appeared first on InStyle.
07:46 04/12/2023

Britney Spears: Οικογενειακή υπόθεση τα γενέθλια της σταρ

instyle.gr
Η Britney Spears γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι, όπου η οικογένειά της έδωσε το “παρών”. Η popstar γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της μ’ ένα πάρτι στο Λος Άντζελες. Η μητέρα της, Lynne Spears, και ο αδελφός της, Bryan Spears, ήταν στο πάρτι, σύμφωνα με το PEOPLE. “Το να είναι όλοι μαζί και να […] The post Britney Spears: Οικογενειακή υπόθεση τα γενέθλια της σταρ appeared first on InStyle.
12:46 03/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load