Σταμάτης Γονίδης: «Η πίστη κινεί βουνά, έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά»
08:36 - 10/09/2021
Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε για τη νέα πραγματικότητα με […]
The post Σταμάτης Γονίδης: «Η πίστη κινεί βουνά, έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Γονίδης: Έχω δει φουρτούνα να γίνεται λίμνη μέσα από την πίστη
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πίστη του στο Θεό
Διαβάστε το στο Σταμάτης Γονίδης: Η πίστη στον Θεό κινεί βουνά – Έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Γονίδης, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γέννηση της κόρης του, αλλά και τη βαθιά του πίστη στο Θεό. «Έχουμε συχνούς ελέγχους στα μαγαζιά με τον κορωνοϊό, και με παραξενεύει που ένα θέμα υγείας μπορεί να σου στερήσει όλα τα όμορφα. Όλα τα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταμάτης Γονίδης: “Η πίστη κινεί βουνά, έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά”
Λίγες μέρες πριν την βάφτιση της κόρης του, ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega
To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: “Η πίστη κινεί βουνά, έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣταμάτης Γονίδης: Τα θαύματα που βίωσα με έκαναν τόσο Ορθόδοξο. Είδα φουρτούνα να γίνεται λίμνη σε 5 λεπτά
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, λίγες ημέρες μετά τη βάφτιση της κόρης του. Ο ίδιος, μίλησε για την πίστη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταμάτης Γονίδης: Τα θαύματα που βίωσα με έκαναν τόσο Ορθόδοξο. Είδα φουρτούνα να γίνεται λίμνη σε 5 λεπτά
Διαβάστε το στο spoilers