Σάκκαρη: «Απουσίαζα από το γήπεδο – Θα έρθει το καλύτερο για μένα»
09:10 - 10/09/2021
Στην κακή της εμφάνιση στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά τον αποκλεισμό από την Έμα Ραντουκάνου.
Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σάκκαρη: Απουσίαζα από το γήπεδο – Δεν χειρίστηκα σωστά την πίεση
Απογοητευμένη εμφανίστηκε από την εμφάνισή της η Μαρία Σάκκαρη στην συνέντευξη Τύπου. Η Ελληνίδα τενίστρια, στις δηλώσεις της στην συνέντευξη Τύπου, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της, όχι για τον αποκλεισμό, αλλά για την εμφάνισή της κυρίως, καθώς γνώριζε πως είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία απέναντι στην άπειρη Ραντουκάνου, αλλά η Βρετανίδα έκανε εκπληκτικό ματς και στην Σάκκαρη τίποτα δεν λειτούργησε σωστά την ίδια ώρα. «Ξεκάθαρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο. Δεν μπορούσε να βγάλω πολλά χτυπήματα, της έδωσα πολλές ευκαιρίες. Δεν την πίεσα καν με το παιχνίδι μου. Τα βρήκε όλα εύκολα από την πλευρά μου. Αλλά μπράβο της, πήρε τις ευκαιρίες της» είπε αρχικά και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣάκκαρη: Απουσίαζα από το γήπεδο – Θα έρθει το καλύτερο για μένα
Σάκκαρη: Στη δική της κακή εμφάνιση που οδήγησε στην ήττα από την Έμα Ραντουκάνου και τον αποκλεισμό στην ημιτελική φάση του US Open, στάθηκε σε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκκαρη: Απουσίαζα από το γήπεδο – Θα έρθει το καλύτερο για μένα
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Σάκκαρη: Απουσίαζα από το γήπεδο – Δεν χειρίστηκα σωστά την πίεση
Απογοητευμένη εμφανίστηκε από την εμφάνισή της η Μαρία Σάκκαρη στην συνέντευξη Τύπου. Η Ελληνίδα τενίστρια, στις δηλώσεις της στην συνέντευξη Τύπου, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της, όχι για τον αποκλεισμό, αλλά για την εμφάνισή της κυρίως, καθώς γνώριζε πως είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία απέναντι στην άπειρη Ραντουκάνου, αλλά η Βρετανίδα έκανε εκπληκτικό ματς και […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr