Σταμάτης Μαλέλης: «Έχω φτιάξει ανθρώπους που δεν το άξιζαν, υπάρχουν πολλοί αχάριστοι στην τηλεόραση»
11:30 - 10/09/2021
Στο πλατό του MEGA Καλημέρα βρέθηκε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην […]
The post Σταμάτης Μαλέλης: «Έχω φτιάξει ανθρώπους που δεν το άξιζαν, υπάρχουν πολλοί αχάριστοι στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Καρφιά» Σταμάτη Μαλέλη: «Έχω “φτιάξει” ανθρώπους που δεν το άξιζαν – Πολλοί οι αχάριστοι στην τηλεόραση»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα», βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας ανοικτά τόσο για τα προσωπικά του, όσο και για τα επαγγελματικά του, ενώ παραδέχθηκε ότι κι εκείνος έχει κάνει λάθη με επιλογές ανθρώπων. «Περνάω από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταμάτης Μαλέλης: Υπάρχουν πολλοί αχάριστοι στην τηλεόραση (Video)
«Έχω βάλει ανθρώπους στη δουλειά, οι οποίοι μετά μου έκαναν κακή κριτική. Βεβαίως και έχω κάνει λάθη στην πορεία μου και το αναγνωρίζω», λέει ο Σταμάτης Μαλέλης
Διαβάστε το στο topontiki.grΣταμάτης Μαλέλης: Έχω φτιάξει ανθρώπους που δεν το άξιζαν, υπάρχουν πολλοί αχάριστοι στην τηλεόραση
«Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που περνάω τέλεια και είμαι ερωτευμένος»
Διαβάστε το στο news.grΜαλέλης: Έχω φτιάξει ανθρώπους που δεν άξιζαν – Οι δυνατοί των καναλιών
Έρωτευμένος δηλώνει ο γνωστός δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, που πλέον, όπως είπε, περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του. «Περνάω από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που περνάω τέλεια και είμαι ερωτευμένος, περνάω πολύ καλά. Είναι εκπαιδευτικός. Έχω βρει το συμβατό […]
Διαβάστε το στο dete.grΣταμάτης Μαλέλης: «Έχω φτιάξει ανθρώπους που δεν το άξιζαν»
Στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό, τόσο για τα προσωπικά του, όσο και για τα επαγγελματικά του. «Περνάω από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που […]
The post Σταμάτης Μαλέλης: «Έχω φτιάξει ανθρώπους που δεν το άξιζαν» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr