Σταμάτης Γονίδης: Δε χαλιέμαι να πω ότι μεγαλώνω

18:42 - 10/09/2021

Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη πίστη που έχει στο Θεό, στις σχέσεις με την σύζηγο του και στην επικείμενη βάφτιση της κόρης του. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως «με τη γυναίκα μου έχουμε να ανταλλάξουμε άσχημες κουβέντες πάνω από δέκα χρόνια. Είναι όλα κατανοητά, διαβάζει ο ένας τον άλλο. Αισθάνομαι πολύ πιο νέος από τη γυναίκα μου. Η ψυχή μου δε θα μεγαλώσει ποτέ. Αγαπώ την κάθε ρυτίδα μου και δε χαλιέμαι να πω ότι μεγαλώνω». «Το μωράκι μας είναι εννιά μηνών. Έχω άλλα δύο κορίτσια και έχω και εγγόνια. Δεν τα μεγάλωσα, αλλά ήμουν εκεί. Αλλά το κλάμα που σε ξ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά