Χάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης
21:12 - 10/09/2021
Καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν σήμερα ο Χάρης Ρώμας και έκανε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη. Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης. «Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι […]
The post Χάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης: Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα
Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για την προσωπική του ζωή Καλεσμένος στη εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και στιχουργός αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης. «Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό […]
The post Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης: Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΧώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης ο Χάρης Ρώμας
Καλεσμένος στη εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν την Παρασκευή ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης ο Χάρης Ρώμας
Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για το τέλος της 9χρονης σχέσης του με τον σύντροφό του, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει τεράστια αγάπη μεταξύ τους. «Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι πια […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης – Όλα όσα αποκάλυψε
Δανάη Τριανταφυλλίδου ClockDate and time that the article is published or last modified11/09/2021 10:13 Στην αποκάλυψη πως χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης προχώρησε ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης – Όλα όσα αποκάλυψε
Διαβάστε το στο spoilersΧάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης – Όλα όσα αποκάλυψε
Στην αποκάλυψη πως χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Ρώμας.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΧάρης Ρώμας: Χώρισε από τον σύντροφο του μετά από 9 χρόνια σχέσης
Χάρης Ρώμας: Χώρισε από τον σύντροφο του μετά από 9 χρόνια σχέσης Καλεσμένος στη εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι χώρισε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΧάρης Ρώμας: Αποκάλυψε ότι χώρισε έπειτα από 9 χρόνια σχέσης
Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” και εκτός των άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ο γνωστός...
The post Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε ότι χώρισε έπειτα από 9 χρόνια σχέσης appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr