Δέσποινα Καμπούρη: “Ένιωθα ότι όλοι γύρω μου ήταν εχθροί μου και μεγαλύτερος όλων ο σύζυγός μου”
11:04 - 11/09/2021
Μετά από αρκετά χρόνια συνειδητής τηλεοπτικής αποχής, η Δέσποινα Καμπούρη αποφάσισε φέτος να επιστρέψει μέσα από
To άρθρο Δέσποινα Καμπούρη: “Ένιωθα ότι όλοι γύρω μου ήταν εχθροί μου και μεγαλύτερος όλων ο σύζυγός μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Καμπούρη για επιλόχειο κατάθλιψη: «Ένιωθα ότι όλοι ήταν εχθροί μου και μεγαλύτερος ο σύζυγός μου»
Για το ξεκίνημά της στο «Πάμε Δανάη!» αλλά και για τη μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη.
Διαβάστε το στο topontiki.grΔέσποινα Καμπούρη: «Ένιωθα ότι όλοι γύρω μου ήταν εχθροί και μεγαλύτερος όλων ο σύζυγός μου»
Η Δέσποινα Καμπούρη επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του Mega και μιλά στο ΟΚ! με ενθουσιασμό για τους λόγους που την κράτησαν επτά χρόνια εκτός μικρής οθόνης. Έχεις μιλήσει για την επιλόχειο κατάθλιψη και την κρίση που είχε περάσει τότε η σχέση σουμε τον Βαγγέλη, αλλά το ότι είχες φύγει από το […]
The post Δέσποινα Καμπούρη: «Ένιωθα ότι όλοι γύρω μου ήταν εχθροί και μεγαλύτερος όλων ο σύζυγός μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr