#Δέσποινα Καμπούρη

Αντέδρασε η Δανάη Μπάρκα με τη Δέσποινα Καμπούρη: «Μιλάς εκ του ασφαλούς, δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα»

zappit.gr
Σε «αντιπαράθεση» ήρθαν Δανάη Μπάρκα και Δέσποινα Καμπούρη στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε η […] The post Αντέδρασε η Δανάη Μπάρκα με τη Δέσποινα Καμπούρη: «Μιλάς εκ του ασφαλούς, δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα» appeared first on Zappit.
12:00 04/04/2024

Το σαρδάμ της Δέσποινας Καμπούρη που… διέλυσε το πλατό του «Πάμε Δανάη»

thecaller.gr
Η Δέσποινα Καμπούρη υπέπεσε σε ένα... επικό σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».Η Δέσποινα Καμπούρη υπέπεσε σε ένα... επικό σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».Ειδικότερα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να επιβεβαιώσει τα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος σχετικά με το καθάρισμα του πλυντηρίου, αλλά… «Το κόλπο αυτό με το λεμόνι και την οδοντόπου…α πιάνει», ανέφερε η Δέσποινα Καμπούρη και όλοι έβαλαν τα γέλια, όπως και […]
12:00 28/03/2024

Πάμε Δανάη: H ηχηρή απουσία της Καμπούρη & η ατάκα της Μπάρκα

onsports.gr
Η Δέσποινα Καμπούρη απουσιάζει από την εκπομπή Πάμε Δανάη! Τι…
16:17 16/02/2024

Δέσποινα Καμπούρη: "Δεν περνάω και πολύ καλά με την υγεία μου τελευταία - Οι αρχικές γνωματεύσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές"

thetoc.gr
Η Δέσποινα Καμπούρη εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που πέρασε και τις επιπτώσεις που της έχει αφήσει
22:09 26/01/2024

Δέσποινα Καμπούρη: «Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε»

tlife.gr
Η Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή To άρθρο Δέσποινα Καμπούρη: «Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 26/01/2024

Δανάη Μπάρκα: Μοίρασε μελομακάρονα και κουραμπιέδες στους περαστικούς του Χαλανδρίου

govastileto.gr
Η Δανάη Μπάρκα και η Δέσποινα Καμπούρη βγήκαν στον δρόμο με ένα δίσκο στο χέρι για να μοιράσουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε περαστικούς του Χαλανδρίου. Η παρουσιάστρια και η συνεργάτιδά της στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» σταμάτησαν πεζούς και οδηγούς για να τους κεράσουν γλυκά, με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων. H Δανάη Μπάρκα […]
23:00 28/12/2023

Δέσποινα Καμπούρη: «Πέρασα βαριά επιλόχειο κατάθλιψη, πήρα αγωγή για να το ξεπεράσω, έφυγα από το σπίτι»

tlife.gr
Την Δέσποινα Καμπούρη υποδέχτηκε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής 17/12 στην εκπομπή «Μαμα-δες». Η To άρθρο Δέσποινα Καμπούρη: «Πέρασα βαριά επιλόχειο κατάθλιψη, πήρα αγωγή για να το ξεπεράσω, έφυγα από το σπίτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 17/12/2023

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες χαίρονται όταν κάνουν παιδιά, είναι τρελό αυτό που λέω»

zappit.gr
Την Δέσποινα Καμπούρη φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, […] The post Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες χαίρονται όταν κάνουν παιδιά, είναι τρελό αυτό που λέω» appeared first on Zappit.
17:00 17/12/2023

Δέσποινα Καμπούρη: «Είναι τραυματική εμπειρία, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

thecaller.gr
Με αφορμή τη συνέντευξη της Θάλειας Ματίκα στο «Πάμε Δανάη» που προβλήθηκε σήμερα (17/10) και τα όσα είπε για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της, η Δέσποινα Καμπούρη προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.Με αφορμή τη συνέντευξη της Θάλειας Ματίκα στο «Πάμε Δανάη» που προβλήθηκε σήμερα (17/10) και τα όσα είπε για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της, η Δέσποινα Καμπούρη προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.Συγκεκριμένα, ανέφερε πως: «Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα να πας για να κάνεις μια εξέταση β’ επιπέδου, μιλάμε για ένα σχηματισμένο μωράκι, δεν […]
13:00 17/10/2023

Συγκινεί η Δέσποινα Καμπούρη για την εγκυμοσύνη της – «Προσεύχεσαι, παρακαλάς, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

in.gr
Η Δέσποινα Καμπούρη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στο «Πάμε Δανάη» για τις δυσκολίες που αντιμετώπησε κατά τη διάρκεια της κύησης.
13:00 17/10/2023

Δέσποινα Καμπούρη: «Πιέστηκα, αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη, την Τετάρτη, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA. Μέσα σε […] The post Δέσποινα Καμπούρη: «Πιέστηκα, αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση» appeared first on Zappit.
19:00 27/09/2023

Μάνος Μαγιάτης: Η μπομπονιέρα για τη βάφτιση της κόρης του και η τούρτα για τα γενέθλιά της

okmag.gr
Την κόρη τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Μάνος Μαγιάτης και η σύντροφός του και είναι στα καλύτερά τους. Το όνομα της μικρής είναι Μελίνα – Σταυρούλα και νονά της ήταν η Δέσποινα Καμπούρη. Το ζευγάρι τέλεσε το μυστήριο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Γουδή. Μετά τη βάφτιση της μικρής Μελίνας ακολούθησε ένα […] The post Μάνος Μαγιάτης: Η μπομπονιέρα για τη βάφτιση της κόρης του και η τούρτα για τα γενέθλιά της appeared first on OK! Magazine.
00:58 24/09/2023

Δέσποινα Καμπούρη – Έλενα Χριστοπουλου: Με το ίδιο cropped τοπ στην εξοχή – Στο πιο φωτεινό χρώμα

okmag.gr
Με το ίδιο cropped τοπ ποζάρουν η Δέσποινα Καμπούρη και η Έλενα Χριστοπούλου. Πρόκειται για ένα τοπ σε κίτρινο τόμο με κουμπιά και δέσιμο μπροστά. Ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του brand Sandro και κοστίζει 70 ευρώ περίπου με την έκπτωση. Η Δέσποινα Καμπούρη το επέλεξε με τζον βερμούδα και σανδάλια σε γύρισμα της εκπομπής «Πάμε […] The post Δέσποινα Καμπούρη – Έλενα Χριστοπουλου: Με το ίδιο cropped τοπ στην εξοχή – Στο πιο φωτεινό χρώμα appeared first on OK! Magazine.
15:58 17/09/2023

Νίκος Ευαγγελάτος: «Αν κάτι επέλεγα ξανά σε αυτή τη ζωή, πάλι αυτό θα ήταν»

zappit.gr
Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη Δέσποινα Καμπούρη μίλησε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Live News μίλησε […] The post Νίκος Ευαγγελάτος: «Αν κάτι επέλεγα ξανά σε αυτή τη ζωή, πάλι αυτό θα ήταν» appeared first on Zappit.
11:00 13/09/2023

Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης: Βόλτα με τις κόρες τους στη Μύκονο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ένα υπέροχο καλοκαίρι με τα παιδιά και τον Βαγγέλη Ταρασιάδη πέρασε και φέτος η Δέσποινα Καμπούρη. To άρθρο Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης: Βόλτα με τις κόρες τους στη Μύκονο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 29/08/2023

Viral Φωτογραφία: Η Δέσποινα Καμπούρη φωτογράφισε τον έρωτα στο αεροπλάνο

koolnews.gr
Ένα ζευγάρι ισπανών αποφάσισε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα! Στην πτήση με το αεροπλάνο προς την Ελλάδα έτυχε να κάθεται πίσω τους η Δέσποινα Καμπούρη. Αν ο έρωτας μπορεί να αποτυπωθεί σε εικόνες σίγουρα αυτές οι φωτογραφίες που τράβηξε η Δέσποινα Καμπούρη από το ερωτευμένο ζευγάρι θα είχαν θέση στο λεύκωμα αυτό! Η ίδια σχολίασε […] The post Viral Φωτογραφία: Η Δέσποινα Καμπούρη φωτογράφισε τον έρωτα στο αεροπλάνο appeared first on Koolnews.gr.
17:58 15/08/2023

Δέσποινα Καμπούρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τις κόρες της – «Girls Power»

okmag.gr
Στις Σέρρες βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες η Δέσποινα Καμπούρη με τις κόρες της, Έλενα και Χριστίνα. Ο λόγος του ταξιδιού ήταν ένα τουρνουά τένις στο οποίο συμμετείχε η μεγάλη της κόρη, Έλενα, η οποία ασχολείται με αυτό. Κατά καιρούς η Δέσποινα Καμπούρη ακολουθεί την κόρη της σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, […] The post Δέσποινα Καμπούρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τις κόρες της – «Girls Power» appeared first on OK! Magazine.
08:58 02/08/2023

Έλλη Κοκκίνου: Γενέθλια με αγαπημένους φίλους για την τραγουδίστρια

okmag.gr
Η χθεσινή μέρα (24/7) για την Έλλη Κοκκίνου ήταν ιδιαίτερα σημαντική μιας και είχε τα γενέθλιά της. Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε 53 ετών και το γιόρτασε παρέα με τους αγαπημένους της φίλους και μία τούρτα η οποία μας φάνηκε ιδιαίτερα γευστική. Η έκπληξη στην τραγουδίστρια και η εντυπωσιακή τούρτα της Η Δέσποινα Καμπούρη, πολύ καλή […] The post Έλλη Κοκκίνου: Γενέθλια με αγαπημένους φίλους για την τραγουδίστρια appeared first on OK! Magazine.
10:58 25/07/2023

Στη Λαμία η Δέσποινα Καμπούρη – Πανευτυχής με την επιτυχία της κόρης της – ΕΙΚΟΝΕΣ

lamianow.gr
Λάτρης του τένις η γνωστή παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, αγάπη την οποία κληροδότησε στην κόρη της Έλενα που δεν σταματά να κατακτά επιτυχίες στο άθλημα. Η Δέσποινα Καμπούρη βρέθηκε στη Λαμία συνοδεύοντας την κόρη της στο πολύ επιτυχημένο τουρνουά που διοργάνωσε ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης και πανηγύρισε μαζί της, το τρόπαιο που κατάκτησε κατά τη διάρκεια […] The post Στη Λαμία η Δέσποινα Καμπούρη – Πανευτυχής με την επιτυχία της κόρης της – ΕΙΚΟΝΕΣ appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
20:37 24/07/2023

Η Δέσποινα Καμπούρη στο ΟΚ!: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε 9 μήνες»

okmag.gr
Η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη που συμμετέχει στην πρωινή παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» του Mega μιλά στο ΟΚ! για το τηλεοπτικό της μέλλον, τα 8 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη και τις έντονες στιγμές με τον επιχειρηματία σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές της με την επιλόχειο κατάθλιψη. Έχεις μιλήσει και […] The post Η Δέσποινα Καμπούρη στο ΟΚ!: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε 9 μήνες» appeared first on OK! Magazine.
07:58 17/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load