Ιμπραχίμοβιτς: “Δεν έχω τίποτα λιγότερο από τον Ρονάλντο ή τον Μέσι, είμαι ο καλύτερος στον κόσμο”
15:34 - 11/09/2021
Στην κορυφή του πάνθεον του παγκόσμιου ποδοφαίρου τοποθετεί τον εαυτό του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος τόνισε πως δεν υστερεί σε τίποτα συγκριτικά με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Δεν είναι λίγες κατά καιρούς οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Ο σούπερ σταρ της Μίλαν μίλησε στο περιοδικό France Football και χάρισε […]
The post Ιμπραχίμοβιτς: “Δεν έχω τίποτα λιγότερο από τον Ρονάλντο ή τον Μέσι, είμαι ο καλύτερος στον κόσμο” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέο… χτύπημα από Ζλάταν: “Δεν έχω τίποτα λιγότερο από Ρονάλντο ή Μέσι, είμαι ο καλύτερος “
Δεν είναι λίγες κατά καιρούς οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Ο σούπερ σταρ της Μίλαν μίλησε στο περιοδικό France Football και χάρισε ατάκες που για ακόμα μία φορά θα συζητηθούν. Μπορεί ο 40χρονος Σουηδός να μην έχει κατακτήσει το Champions League, αλλά ούτε και τη Χρυσή Μπάλα, όμως ξεκαθάρισε […]
The post Νέο… χτύπημα από Ζλάταν: “Δεν έχω τίποτα λιγότερο από Ρονάλντο ή Μέσι, είμαι ο καλύτερος “ appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr