Σταφυλίδης: «Να συνεχίσουμε να δίνουμε το 100%»
00:40 - 16/10/2019
Ο Κώστας Σταφυλίδης στάθηκε στην προσπάθεια των διεθνών όχι μόνο στον αγώνα με την Βοσνία αλλά και στον προηγούμενο με την Ιταλία.Ο Έλληνας άσος είπε: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση και η νίκη μας βοηθάει στην ψυχολογία, δείχνει ότι κάτι γίνεται καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα τον αντίπαλο» ενώ για την θέση του στόπερ όπου αγωνίστηκε είπε: «Θυμάμαι πολύ παλιά είχα παίξει με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Βέροια σε αυτή την θέση. Ο προπονητής διάλεξε ένα πλάνο, με εμπιστεύτηκε σε εκείνη την θέση και έδωσα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα».Για την συνέχεια της Εθνικής είπε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάναμε στα τελευταία δύο παιχνίδια όπου δείξαμε ένα πολύ καλό
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παυλίδης: «Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά»
Ο Βαγγέλης Παυλίδης υπογράμμισε πως η φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδος είναι επιθετική και σιγά-σιγά οι διεθνείς προσαρμόζονται σε αυτήν.
Διαβάστε το στο real.grΠαυλίδης: “Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά”
Ο Βαγγέλης Παυλίδης υπογράμμισε πως η φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στην εθνική Ελλάδος είναι επιθετική και σιγά-σιγά οι διεθνείς προσαρμόζονται σε αυτή. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε στη νίκη 2-1 επί της Βοσνίας, το οποίο ήταν το πρώτο του με την εθνική, καθώς επίσης και στο μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Παυλίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”. Αναλυτικά δήλωσε:
Για την εκτέλεση έπειτα από ντρίμπλα στη φάση του γκολ, που δεν ήταν η συνηθισμένη για Έλληνα παίκτη: «Ήταν απόφαση της στιγμής. Ασυναίσθητα σου βγαίνει αυτό. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Εμένα μου βγήκε αυτό και ευτυχώς μπήκε γκολ».
Για το αν άφη
Διαβάστε το στο novasports.gr