Αλέσια: Η γυναίκα που ονειρεύεται ο Αλέξης Παππάς υπάρχει μόνο στα όνειρά του

20:02 - 12/09/2021

Τι δήλωσε η πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά για τον νέο BachelorΗ πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά, Αλέσια, μιλάει για τον Bachelor, ποια είναι η γυναίκα των ονείρων του αλλά και για το αν μιλάνε ακόμα. «Είδα τα κορίτσια που τον διεκδικούν, είναι πανέμορφες με διαφορετικές προσωπικότητες και βλέποντάς τον μαζί τους ένιωσα ότι είναι το παρελθόν που πρέπει να αφήσω πίσω μου. Με κάνει να αισθάνομαι περίεργα αλλά χαίρομαι γι’ αυτόν που είναι στο Bachelor. Νιώθω άβολα. Βλέποντάς τον με τα κορίτσια μου έρχονται εικόνες με εμένα και εκείνον. Όταν είσαι ερωτευμένος πάντα βρίσκεις χρόνο, το πολεμάς, τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να με κάνει να νιώθω μοναδική, να με κάνει

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά