Κούγιας: "Πολύ μεγάλο πρόστιμο για την ντροπή"

18:59 - 18/12/2019

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας προχώρησε στην εξής δήλωση την ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό:"Αυτή η ντροπή προσβάλλει και την ιστορία της ΑΕΛ και εμένα, γιατί η ΑΕΛ δεν είναι ούτε Παναιτωλικός ούτε Αστέρας Τρίπολης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία ομάδα, αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Έχω κάνει υπομονή και με το 3-0 της Καλαμάτας και με το 0-3 της Λαμίας, λόγω της επιμονής του κ. Γρηγορίου να μην ταράξουμε την ομάδα λόγω των υπολοίπων καλών αποτελεσμάτων που έφεραν την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Έχω ιστορία και στη ζωή μου και στη δουλειά μου και στο ποδόσφαιρο και δεν ανέχομαι να με προσβάλλει κανείς. Μπορεί να είχαμε ελλείψεις, αλλά όσοι παίζουν σήμερα είναι βασικοί κ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: «Θα τιμωρηθούν με μεγάλο πρόστιμο»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του χαρακτήρισε ντροπιαστική την εικόνα της ομάδας του στην ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό και δεσμεύτηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

Κούγιας: "Ντροπή, θα τιμωρηθούν με μεγάλο πρόστιμο"

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, χαρακτήρισε με δήλωσή του ντροπιαστική την εικόνα της ομάδας του στην ήττα (4-1) από τον Ολυμπιακό και δεσμεύτηκε να τιμωρήσει με μεγάλο πρόστιμο όσους αγωνίστηκαν κόντρα σε ερυθρόλευκους, Καλαμάτα και Λαμία.

Διαβάστε το στο Sport24
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)