Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την πρόταση του Alpha – Τι δεν ήθελε να κάνει μετά το Τατουάζ;
19:06 - 18/12/2019
Η Εβελίνα Παπούλια, σε συνέντευξη που έδωσε στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, απάντησε γιατί είπε […]
The post Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την πρόταση του Alpha – Τι δεν ήθελε να κάνει μετά το Τατουάζ; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την πρόταση του Alpha – Τι δεν ήθελε να κάνει μετά το Τατουάζ;
Διαβάστε το στο Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την πρόταση του Alpha – Τι δεν ήθελε να κάνει μετά το Τατουάζ;
Η Εβελίνα Παπούλια, σε συνέντευξη που έδωσε στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, απάντησε γιατί είπε “ναι” στην πρόταση για τη σειρά “Σπίτι είναι” του Alpha.
Τι σου έκανε το «κλικ» στο «Σπίτι είναι»;
Στο μυαλό μου είχα πως θέλω να κάνω κωμωδία. Δεν ήθελα να παίξω αμέσως μετά το «Τατουάζ» πάλι δραματικό ρόλο. Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον Alpha ενθουσιάστηκα γιατί μου άρεσε πολύ το σενάριο. Είναι μια κωμωδία οικογενειακή που δεν έχω ξανακάνει. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι την σκηνοθεσία θα την έκανε ο Ανδρέας Μορφονιός που πάντα μου άρεσαν οι δουλειές του και είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. Το γεγονός πως έχουμε να συναντηθούμε επαγγελματικά από την εποχή των «Δύ
Διαβάστε το στο thestival.gr