Μαίρη Χρονοπούλου: “Οι άνδρες δεν περνούσαν καλά μαζί μου – Ήμουν ατίθαση και απαιτητική”
19:24 - 13/09/2021
Η Μαίρη Χρονοπούλου τα τελευταία χρόνια κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ωστόσο η κάθε της συνέντευξη θα
To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: “Οι άνδρες δεν περνούσαν καλά μαζί μου – Ήμουν ατίθαση και απαιτητική” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: Οι άνδρες δεν περνούσαν καλά μαζί μου – «Ήμουν ατίθαση και απαιτητική»
Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου η ηθοποιός βρέθηκε στην κρατική τηλεόραση, καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Διαβάστε το στο Μαίρη Χρονοπούλου: «Οι άνδρες δεν περνούσαν καλά μαζί μου. Ήμουν ατίθαση και απαιτητική»
Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στην κρατική τηλεόραση,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Χρονοπούλου: Οι άνδρες δεν περνούσαν καλά μαζί μου, ήμουν ατίθαση και απαιτητική
Η Μαίρη Χρονοπούλου τα τελευταία χρόνια κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ωστόσο η κάθε της συνέντευξη θα συζητηθεί. Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου η ηθοποιός βρέθηκε στην...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαίρη Χρονοπούλου: Οι άνδρες δεν περνούσαν καλά μαζί μου, ήμουν ατίθαση και απαιτητική
Διαβάστε το στο spoilersΧρονοπούλου: “Οι άνδρες δεν περνούσαν καλά μαζί μου"
Τι λέει για το παρελθόν της η σπουδαία ηθοποιός
Διαβάστε το στο ekriti.gr