Σ.Κραουνάκης: «Τελείωσε η χρήση του Κ.Μητσοτάκη - Η ΝΔ θα τον ρίξει»
22:30 - 13/09/2021
Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τόνισε ότι η ίδια η Νέα Δημοκρατία θα τον ρίξει από την κυβέρνηση.
Ο γνωστός καλλιτέχνης τα είπε έξω από τα δόντια στην συνέντευξη στη Χρυσούλα Παπαϊωάννου και σύμφωνα με τα λεγόμενά του η χρήση του πρωθυπουργού έχει τελειώσει.
Οκτώ το πρωί συνέντευξη δεν έχω κάνει ούτε με Αμερική που έχουμε τη διαφορά ώρας…
«Εμένα μου αρέσει το πρωί γιατί το μυαλό είναι καθαρό και μπορεί να τα πει σωστά».
Ενώ τι , το βράδυ το μυαλό θολώνει;
«Το βράδυ έχεις φορτώσει όλη την ημέρα, έχεις την αναμονή της επόμενης, νεύρα, κούραση.Το πρωί είναι όλα φρέσκα… όλα ελπίζουνε».
«Δεν έχει νόημα πλέον να τα χώσεις γιατί κατά τη
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σ.Κραουνάκης: «Τελείωσε η χρήση του Κ.Μητσοτάκη – Η ίδια η Νέα Δημοκρατία θα τον ρίξει»
«Ο πρωθυπουργός που ξεστομίζει “εσείς πτώματα, εμείς στρέμματα” είναι δολοφόνος. Τέλος»! Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε [...]
The post Σ.Κραουνάκης: «Τελείωσε η χρήση του Κ.Μητσοτάκη – Η ίδια η Νέα Δημοκρατία θα τον ρίξει» appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχει τελειώσει η χρήση του Μητσοτάκη. Η ίδια η ΝΔ θα τον ρίξει»
Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχει τελειώσει η χρήση του Μητσοτάκη. Η ίδια η ΝΔ θα τον ρίξει» «Στα κλαμπ και στις ντισκοτέκ, στις συνάξεις και στον ΠΑΟΚ, η νεολαία χοροπηδά με το «Μητσοτάκη γ@μ@σ@». Αυτό με πόσους επικοινωνιολόγους νικιέται;». Πραγματικός χείμαρρος ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλάει στο newscenter.gr για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την ΔΕΘ, την Αριστερά, τον Μίκη Θεοδωράκη, την τέχνη. […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr