GNTM 4: Η Εμμανουέλα πάτησε την ευαίσθητη χορδή της Ζενεβιέβ – Μετά το χειρουργείο έχασα τα μαλλιά μου και την καταλαβαίνω. Θα της δώσω την wild card μου

23:34 - 13/09/2021

Η Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη μπορεί να διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές αρχικά. Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν την πέρασαν. ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: GNTM 4: Η Εμμανουέλα πάτησε την ευαίσθητη χορδή της Ζενεβιέβ – Μετά το χειρουργείο έχασα τα μαλλιά μου και την καταλαβαίνω. Θα της δώσω την wild card μου

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM – Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ: «Μετά το χειρουργείο έχασα τα μαλλιά μου»

Η οντισιόν της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM πήρε απρόσμενη τροπή, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να προχωρά σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.  Χωρίς να το θέλει, η Ζενεβιέβ Μαζαρί «χτύπησε» το ευαίσθητο σημείο της υποψήφιας για το GNTM, όταν τη ρώτησε αν θα δεχόταν να της κόψουν τα μαλλιά, στην ... Περισσότερα To άρθρο GNTM – Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ: «Μετά το χειρουργείο έχασα τα μαλλιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

GNTM – Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ: «Μετά το χειρουργείο έχασα τα μαλλιά μου»

Η οντισιόν της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM πήρε απρόσμενη τροπή, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να προχωρά σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.  Χωρίς να το θέλει, η Ζενεβιέβ Μαζαρί «χτύπησε» το ευαίσθητο σημείο της υποψήφιας για το GNTM, όταν τη ρώτησε αν θα δεχόταν να της κόψουν τα μαλλιά, στην περίπτωση που έμπαινε στο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη