Έρχεται συνεργασία του Μπουράκ Χακί με την Μιμή Ντενίση στον κινηματογράφο;

20:30 - 18/12/2019

Η Μιμή Ντενίση «πολιορκεί» στενά τον Μπουράκ Χακί, προκειμένου να συνεργαστούν στην κινηματογραφική εκδοχή της «Σμύρνης μου αγαπημένης». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η ηθοποιός έχει προσεγγίσει τον Τούρκο σταρ για να υποδυθεί τον Τούρκο αξιωματικό που κλέβει την καρδιά της Ντενίση. Ο σύντροφος της Χαράς του GNTM δεν είναι αδιάφορος σε αυτή την πρόταση - συνεργασίας και το μόνο που απομένει είναι να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη. Εκτός όμως από τον Μπουράκ Χακί η Μιμή Ντενίση έχει προσεγγίσει και τη...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει