#Μπουράκ Χακί

Ταμίλα Κουλίεβα: Η συνάντηση με τον Μπουράκ Χακί και τη μητέρα του – Το spoiler για τους “Παγιδευμένους¨ – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Ταμίλα Κουλίεβα λατρεύει τα ταξίδια όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media. Αυτές τις μέρες η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διάσημο Τούρκο συνάδελφό της, Burak Hakki (Μπουράκ Χακί) και να γνωρίσει τη μητέρα του. Όπως είναι γνωστό ο Burak Hakki και η […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: Η συνάντηση με τον Μπουράκ Χακί και τη μητέρα του – Το spoiler για τους “Παγιδευμένους¨ – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
15:14 04/05/2023

Σμύρνη μου αγαπημένη: Θα προβληθεί στο Netflix – τις επόμενες ημέρες η ανακοίνωση

ieidiseis.gr
Σύμφωνα η εταιρία παραγωγής της ταινίας ήρθε σε συμφωνία με το Netflix για την προβολή της στην διεθνή συνδρομητική πλατφόρμα.Μετά την επιτυχία του «Maestro», της πρώτης ελληνικής σειράς που αποκτήθηκε από το Netflix, μια ελληνική ταινία ετοιμάζεται να περάσει και αυτή τις «πύλες» της συνδρομητικής πλατφόρμας. Πρόκειται για το «Σμύρνη μου αγαπημένη», την πιο πολυπρόσωπη και πολυδάπανη κινηματογραφική παραγωγή που γυρίστηκε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση και παρακολουθεί τη ζωή μιας Ελληνίδας της υψηλής κοινωνίας της Σμύρνης, από τις ένδοξες ημέρες του μικρασιατικο
15:13 26/04/2023

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη του τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί και γεύμα σε ταβέρνα (Εικόνα)

in.gr
Ο τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί έχει πει ότι κατάγεται από την Ελλάδα, έχει επισκεφθεί πολλές περιοχές της και αυτή τη φορά βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη.
02:16 18/04/2023

O Μπουράκ Χακί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Δυστυχώς χάσαμε 16 κοντινούς μου ανθρώπους»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε ο Μπουράκ Χακί, λίγες εβδομάδες μετά τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και To άρθρο O Μπουράκ Χακί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Δυστυχώς χάσαμε 16 κοντινούς μου ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:44 28/02/2023

Σεισμός στην Τουρκία: Το «ευχαριστώ» του Μπουράκ Χακί στους Έλληνες - «Είστε φίλοι μας»

NewsBomb
Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε σε όλους τους Έλληνες ο διάσημος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, με αφορμή την ελληνική βοήθεια στη σεισμόπληκτη…Περισσότερα...
22:42 22/02/2023

Μπουράκ Χακί: «12 άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της συντρόφου μου σκοτώθηκαν»

zappit.gr
Ο Μπουράκ Χακί μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία […] The post Μπουράκ Χακί: «12 άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της συντρόφου μου σκοτώθηκαν» appeared first on Zappit.
22:04 22/02/2023

Μπουράκ Χακί: Οι τραγικές ώρες που ζουν οι δικοί του άνθρωποι μετά τον σεισμό στην Τουρκία

okmag.gr
Ο Μπουράκ Χακί μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία που άφησε χιλιάδες νεκρούς στο πέρασμά του. Ο Τούρκος ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν μια πραγματικά μεγάλη τραγωδία. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για 43.000 ανθρώπους, αλλά σίγουρα θα είναι περισσότεροι αυτοί που θα έχουν σκοτωθεί. Είμαστε σε μια ζώνη […] The post Μπουράκ Χακί: Οι τραγικές ώρες που ζουν οι δικοί του άνθρωποι μετά τον σεισμό στην Τουρκία appeared first on OK! Magazine.
22:02 22/02/2023

Μπουράκ Χακί για ελληνική βοήθεια στην Τουρκία: «Σας ευχαριστούμε που είσαστε φίλοι μας, που είσαστε γείτονές μας»

Newsit
Είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους Τούρκους ηθοποιούς στην Ελλάδα. Ο Μπουράκ Χακί, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην ελληνική σειρά «Η Γέφυρα», ευχαρίστησε τους Έλληνες, για τη βοήθεια που έστειλε η χώρα μας στο φονικό σεισμό της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Γέφυρα», ο Χακί είπε για το σεισμό: ... Περισσότερα To άρθρο Μπουράκ Χακί για ελληνική βοήθεια στην Τουρκία: «Σας ευχαριστούμε που είσαστε φίλοι μας, που είσαστε γείτονές μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:14 22/02/2023

Μπουράκ Χακί στον ANT1: «Μεγάλη τραγωδία στη Τουρκία – Ευχαριστούμε την Ελλάδα»

tlife.gr
Ο Μπουράκ Χακί με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Η Γέφυρα» στον ANT1 μίλησε στο κεντρικό To άρθρο Μπουράκ Χακί στον ANT1: «Μεγάλη τραγωδία στη Τουρκία – Ευχαριστούμε την Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:40 22/02/2023

Η γέφυρα: Το πολιτικό θρίλερ έρχεται στον Ant1 – Ελλάδα και Τουρκία ένωσαν τις δυνάμεις τους

Newsbeast.gr
Η μίνι σειρά «Η γέφυρα» η οποία αποτελεί παραγωγή του Ant1+ και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με την πλοκή του έρχεται στην ελεύθερη τηλεόραση του Ant1. Το εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 22:00 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα. Μια γέφυρα στη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Ένα πτώμα που αποκαλύπτει ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα. Παράνομοι μηχανισμοί και συγκάλυψη ενός μυστικού, που θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο χωρών. Μια Ελληνίδα και ένας Τούρκος αστυνομικός που αναγκάζονται να συνεργαστούν. Οι καθηλωτικές ερμηνείες, η συγκλονιστική φωτογραφία και η μοναδική ατμόσφαιρα μυστηρίου συνθέτουν μοναδικά, έ
18:00 13/02/2023

Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί: Σκοτώθηκαν ξαδέρφια της συντρόφου μου – Ευχαριστούμε την Ελλάδα

thecaller.gr
Χιλιάδες νεκρούς άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, Μπουράκ Χακί, μιλώντας στο Πρωινό, σκοτώθηκαν συγγενείς της συντρόφου του ενώ ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τη βοήθεια που απέστειλε.Χιλιάδες νεκρούς άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, Μπουράκ Χακί, μιλώντας στο Πρωινό, σκοτώθηκαν συγγενείς της συντρόφου του ενώ ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τη βοήθεια που απέστειλε.«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση, είναι ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει τα τελευταία 100 χρόνια και έγιναν […]
13:40 08/02/2023

Mπουράκ Χακί: Συγκλονίζει ο διάσημος ηθοποιός για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία – “Τα ξαδέρφια της συντρόφου μου είναι νεκρά”

instyle.gr
Ώρες αγωνίας περνά η Τουρκία, η οποία μετράει τεράστιες απώλειες μετά τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Μπουράκ Χακί έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο «Πάμε Δανάη!», καθώς ανάμεσα στα θύματα του σεισμού ήταν και τα ξαδέρφια της συντρόφου του… Ο Τούρκος ηθοποιός είναι συγκλονισμένος με όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα του. Όπως […] The post Mπουράκ Χακί: Συγκλονίζει ο διάσημος ηθοποιός για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία – “Τα ξαδέρφια της συντρόφου μου είναι νεκρά” appeared first on InStyle.
17:14 07/02/2023

Σεισμός Τουρκία: Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί – «Τους χάσαμε, είναι νεκροί»

in.gr
Σοκαρισμένος με όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα του, περιγράφει τις δραματικές ώρες που βίωνει και ραγίζει καρδιές
14:46 07/02/2023

Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Χάσαμε δικούς μας ανθρώπους»

okmag.gr
Ο φονικός σεισμός που χτύπησε την Τουρκία τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε χιλιάδες θύματα, με τον αριθμό τον ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους να αυξάνει ώρα με την ώρα. Ο γνωστός και στη χώρα μας Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί μιλά για τις ώρες αγωνίας και τους ανθρώπους που αγνοούνται μετά τον σεισμό, αλλά και […] The post Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Χάσαμε δικούς μας ανθρώπους» appeared first on OK! Magazine.
12:38 07/02/2023

Τουρκία – Μιμή Ντενίση: «Η προπαγάνδα των Τούρκων για το “Σμύρνη μου αγαπημένη” και ο φιλέλληνας Μπουράκ Χακί»

sportime.gr
Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στο πώς πώς αντιμετώπισε η Τουρκία τη συμμετοχή Τούρκων ηθοποιών σε ελληνική ταινία που προβάλλει την καταστροφή των Σμυρνιών. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
23:26 14/01/2023

Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο

govastileto.gr
Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί, η Χαρά Παππά έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι πάλι ερωτευμένη. Η μελαχρινή καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το GNTM βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Στέφανο Τσαγκαράκη και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι. Το ζευγάρι μάλιστα, πριν μερικούς μήνες […]
07:08 02/01/2023

Μιμή Ντενίση: Επικοινώνησε με τον Μπουράκ Χακί μετά το πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας που την κατηγορεί για προπαγάνδα

okmag.gr
Η Μιμή Ντενίση λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου βρέθηκε για την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», δέχθηκε επίθεση από τουρκικά Μέσα και επικοινώνησε με τον Μπουράκ Χακί. Η ίδια πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχημένη ταινία που συνεχίζει το ταξίδι της στον κόσμο. «Όταν ξεκίνησαν […] The post Μιμή Ντενίση: Επικοινώνησε με τον Μπουράκ Χακί μετά το πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας που την κατηγορεί για προπαγάνδα appeared first on OK! Magazine.
19:30 27/12/2022

Μπουρακ Χακί: Αυτή είναι η νέα φημολογούμενη σύντροφός του μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππα

tlife.gr
Νέα σελίδα φαίνεται πως γυρνά στην προσωπική του ζωή ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του To άρθρο Μπουρακ Χακί: Αυτή είναι η νέα φημολογούμενη σύντροφός του μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:58 04/12/2022

«Αυτό που θέλαμε έγινε»: Πώς σχολίασε η Μιμή Ντενίση τον εκνευρισμό των Τούρκων για το «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Newsbeast.gr
Τον εκνευρισμό της Τουρκίας για την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» μετά την παγκόσμια προβολή της και την ειδική προβολή στη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης σχολίασε η Μιμή Ντενίση. «Αυτό που θέλαμε έγινε. Παγκόσμια πια προβολή της Μικρασιατικής καταστροφής!! Η δύναμη της Τέχνης!!! Κ της Πολιτιστικής Πολιτικής» γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram η ηθοποιός. Η ταινία και η σειρά, σε σενάριο Μιμής Ντενίση & Μάρτιν Σέρμαν και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη, βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό της κορυφαίας Ελληνίδας ηθοποιού και θεατρικής συγγραφέα. Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet έγραψε αναφερόμενη στην ταινία ότι η Ελλάδα «στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση τ
12:52 02/12/2022

Η Γέφυρα: Απόψε το πρώτο επεισόδιο – Ελλάδα και Τουρκία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα πολιτικό θρίλερ

Newsbeast.gr
«Η Γέφυρα», μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα έρχεται, απόψε στις 22:00 στον Ant1 και μέσα από το πρώτο της επεισόδιο οι τηλεθεατές θα πάρουν μια μικρή γεύση από την πολυσυζητημένη σειρά της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας Ant1+. Στη «Γέφυρα», Ελλάδα και Τουρκία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ, την ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς «Bron/Broen», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει, ήδη, προσαρμοστεί σε έξι χώρες. Στην έβδομη, ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται μ
16:58 26/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load