Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ αλλά το εμβόλιο δεν με έχει πείσει»
17:34 - 14/09/2021
Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στο Tlive και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον κορωνοϊό από τον οποίο νόσησε βαριά αλλά και […]
The post Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ αλλά το εμβόλιο δεν με έχει πείσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Αγγελόπουλος: «Κόλλησε» κορωνοϊό, έκατσε 2 εβδομάδες σε ΜΕΘ, αλλά δεν θέλει να εμβολιαστεί
"Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, απλά δεν έχω πειστεί για το εμβόλιο ότι μπορεί να με προστατεύσει όπως λένε οι επιστήμονες." ανέφερε στη συνέντευξή του
Διαβάστε το στο thebest.grΣτάθης Αγγελόπουλος: «Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ με κορονοϊό αλλά το εμβόλιο δεν με έχει πείσει»
Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, περιέγραψε τη σοβαρή περιπέτειά του με τον κορονοϊό, όταν νόσησε βαριά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι, παρά τα όσα βίωσε από τον φονικό ιό, ο ίδιος εξακολουθεί να είναι δύσπιστος με το εμβόλιο. «Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορονοϊό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτάθης Αγγελόπουλος: «Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ αλλά το εμβόλιο δεν με έχει πείσει»
Συνεχίζει και δηλώνει δύσπιστος για το εμβόλιο, μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό
Διαβάστε το στο patrasevents.gr