Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο Νικόλας Παπαπαύλου μίλησε για τη φίλη του – «Έκανε δυο δουλειές»

23:12 - 14/09/2021

Προσωρινά κρατούμενοι τέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, η 29χρονη πρώην παίκτρια reality και ο σύντροφός της οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σχετικές με διακίνηση ναρκωτικών. Ο φίλος της πρώην παίκτριας reality, Νικόλας Παπαπαύλου, το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για τη φίλη του. «Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω δυο πράγματα. Σέβομαι την όποια απόφαση των αρμοδίων αρχών, και δεν έχω βγει να κρίνω ή να κατακρίνω την απόφαση των αρχών και σαφώς καταδικάζω και εγώ ο ίδιος την όποια ενέργεια έχει να κάνει με ναρκωτικές ουσίες γιατί είμαι κάθετα αντίθετος» είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Big Brother. «Έχω βγει για να μιλήσω για τον άνθρωπο που γνώρισε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας