Ξεκινά σήμερα η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα
06:52 - 15/09/2021
Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στρέφονται σήμερα στις 9:00 το πρωί τα βλέμματα καθώς ξεκινά η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από την 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Όλα συνέβησαν στις 20 Μαΐου 2020 όταν η 34χρονη Ιωάννα ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο λογιστικό γραφείο όπου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο larisanew.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ώρα της Δικαιοσύνης για την υπόθεση με το βιτριόλι
«Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα». Αυτά είναι τα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία δηλώνει.....
Διαβάστε το στο ZouglaΗ ώρα της Δικαιοσύνης για την υπόθεση με το βιτριόλι
Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
«Θέλω να σταθώ απέναντί της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑρχίζει η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι- Παρούσα η Ιωάννα
Στις 9:00 το πρωί έφτασε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η 34χρόνη που τον Μάιο του 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΣτις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Τι δήλωσε η Ιωάννα
Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΙωάννα Παλιοσπύρου: Οι δηλώσεις μετά τη διακοπή της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι
Δηλώσεις έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά τη διακοπή της δίκης για την εκδίκαση της υπόθεσης της
To άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι δηλώσεις μετά τη διακοπή της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΞεκινά η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι
Ενδιαφέρον στην υπόθεση έχει ο ποινικός χαρακτηρισμός για την επίθεση, καθώς οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν αν η κρίση για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είναι ορθή ή αν θα υιοθετήσουν τη θέση ότι δεν υπήρξε στόχος εξόντωσης.
Διαβάστε το στο euro2day.grΞεκινά σήμερα η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας που σόκαρε το πανελλήνιο
"Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα".
Το άρθρο Ξεκινά σήμερα η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας που σόκαρε το πανελλήνιο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΞεκινά σήμερα η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι
Ξεκινά σήμερα η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι
Wed, 15/09/2021 - 07:09
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΞεκίνησε η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ι. Παλιοσπύρου
Συνοδευόμενη από τους συνηγόρους της προσήλθε, λίγο πριν την 09:00η πρωϊνή, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου, για να παραστεί στη δίκη της γυναίκας που της επιτέθηκε με μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού τον Μάιο του 2020. Αν και το θύμα της υπόθεσης θέλησε, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει, να βρεθεί […]
Ξεκίνησε η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ι. Παλιοσπύρου on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΞεκινά η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας (βίντεο)
"Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα"...
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grΞεκινά σήμερα η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα
“Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να...
The post Ξεκινά σήμερα η δίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr