Δέσποινα Καμπούρη: Οι απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της – «Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα»

14:16 - 15/09/2021

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Δέσποινα Τσόκου έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ […] The post Δέσποινα Καμπούρη: Οι απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της – «Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απειλή που είχε δεχθεί η Δέσποινα Καμπούρη: «Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα» (vid)

Στις απειλές που είχε δεχθεί για τη ζωή της αναφέρθηκε η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη.

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Καμπούρη: Επιχειρηματίας μου είπε «την επόμενη φορά να ελέγξεις τα φρένα»

Για το παρελθόν και το παρόν της στην τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» η Δέσποινα Καμπούρη. «Επέστρεψα μετά από 8 χρόνια και νιώθω σαν να πηγαίνω 1η δημοτικού, το αναλαμβάνω, νιώθω ψαρούκλα. Οι άνθρωποι που χάρηκαν πιο πολύ ήταν οι κόρες μου, ο σύζυγος είχε έναν δισταγμό» είπε. «Υπήρξαν εποχές που ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση. Βίωσα βίαιες συμπεριφορές. Κάποτε απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ. Εγώ ήμουν 20 χρονών τότε, οδηγούσα ένα κίτρινο Smart. Με βρήκε αυτός ο επιχειρηματίας και μου είπε “την επόμενη φορά που θα σηκωθείς για να πας στη δουλειά σου, να ελέγξεις τα φρένα του Smart σου”». Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε και για τα παιδικά της χρό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δέσποινα Καμπούρη: Οι απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της – «Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Δέσποινα Τσόκου έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Καμπούρη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δέσποινα Καμπούρη: Οι απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της – «Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα» (vid)

«Μετά από οκτώ χρόνια αποχής από την τηλεόραση, νιώθω σαν να πηγαίνω στην πρώτη δημοτικού. Οι κόρες μου χάρηκαν πολύ για την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Ο σύζυγός μου έχει ενδοιασμούς για την επιστροφή μου. Παλαιότερα μετέφερα την ένταση της δουλειάς στο σπίτι», είπε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη για την οικογένειά της. Η Δέσποινα Καμπούρη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δέσποινα Καμπούρη: Η εξομολόγηση για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην «Ελένη» προχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη, που επέστρεψε στην τηλεόραση και To άρθρο Δέσποινα Καμπούρη: Η εξομολόγηση για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σοκάρει η Δέσποινα Καμπούρη: Επιχειρηματίας μου είπε «την επόμενη φορά να ελέγξεις τα φρένα»

«Εγώ ήμουν 20 χρονών τότε, οδηγούσα ένα κίτρινο Smart»

Διαβάστε το στο news.gr

Δέσποινα Καμπούρη: Οι απειλές για τη ζωή της από επιχειρηματία

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην «Ελένη» για την επιστροφή της στην τηλεόραση στο «Πάμε Δανάη» αλλά και για κάποια περιστατικά από το παρελθόν που χαράχτηκαν στη μνήμη της.Η Δέσποινα Καμπούρη έλειψε για πολλά χρόνια από την μικρή οθόνη κι έτσι η επιστροφή της φέτος, μέσα από τη συχνότητα του Mega, χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές της. Την ανακοίνωσε η ίδια η Δανάη Μπάρκα με ένα ξεχωριστό post στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, πριν από την ανακοίνωση των ονομάτων των υπολοίπων συνεργατών της. Σήμερα η Δέσποινα Καμπούρη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να μιλήσει για τις εντυπώσεις της από τις πρώτες ημέρες της στο πλατό. «Επέστρεψα μετά από περίπου οκτώ χρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δέσποινα Καμπούρη: Οι απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της

«Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο