Σοκάρει η Δέσποινα Καμπούρη – “Ένας επιχειρηματίας μου είπε την επόμενη φορά να προσέξω τα φρένα του Smart μου”

14:46 - 15/09/2021

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Δέσποινα Τσόκου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/9) η Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και μερικές απειλές που είχε δεχτεί για τη ζωή της. Οι δηλώσεις της Δέσποινας Καμπούρη «Μετά από οκτώ χρόνια αποχής από την […] The post Σοκάρει η Δέσποινα Καμπούρη – “Ένας επιχειρηματίας μου είπε την επόμενη φορά να προσέξω τα φρένα του Smart μου” appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Καμπούρη: Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα – Η σοκαριστική αποκάλυψη της δημοσιογράφου

Δημοσιεύθηκε: 15 Σεπτεμβρίου 2021 14:44 Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δέσποινα Καμπούρη: Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα – Η σοκαριστική αποκάλυψη της δημοσιογράφου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Χρήσιμες φράσεις για να αντιμετωπίζετε κρίσιμες στιγμές με ψυχραιμία

Χωριό στην Ολλανδία προσελκύει 2,5 εκατ. τουρίστες τον χρόνο – Αντιδράσεις των κατοίκων

Πιλότος εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να ενεργοποιούμε τη λειτουργία πτήσης στο κινητό

Τι να γνωρίζετε πριν αντικαταστήσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας

Τι σημαίνει το βελάκι στην ένδειξη βενζίνης και πώς βοηθά τους οδηγούς

Το απλό κόλπο που θα κάνει το υπνοδωμάτιο σας να μοιάζει εμπνευσμένο από περιοδικά διακόσμησης