Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι ψυχή μου, δεν τoν πουλάω!»
19:08 - 15/09/2021
Δυναμική απάντηση στα… σενάρια που τον θέλουν να εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ ή άλλες επενδύσεις του στην Ελλάδα έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, σε επικοινωνία που είχε με τους συντελεστές του καναλιού. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ διέψευσε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Τα σενάρια κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους, σύμφωνα με την […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιβάν Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»
Απαντήσεις στις φήμες που κυκλοφορούν αναφορικά με την πιθανή πώληση του OPEN, τα αντίστοιχα σενάρια για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τις εικασίες για προβλήματα υγείας έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.
Διαβάστε το στο Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τέλος στα σενάρια: Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται!
Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης με μια ξεκάθαρη τοποθέτηση
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΣαββίδης: Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή
Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι δεν πουλάει την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά ούτε και το κανάλι OPEN
Διαβάστε το στο aek365.comΣαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται!»-Τι είπε για την απουσία του
Όπως αποκάλυψε η διάσημη ράπερ, δεν μπορούσε να παραστεί στο Met Gala καθώς δεν είχε εμβολιαστεί και, άρα, δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχαν ορίσει οι διοργανωτές.
Το άρθρο Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται!»-Τι είπε για την απουσία του εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται!»-Τι είπε για την απουσία του
Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, ενώ εξήγησε γιατί αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Τέλος στις φήμες περί αποστασιοποίησης ή ακόμη κι αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ έβαλε με κατηγορηματικό τρόπο ο Ιβάν Σαββίδης, σε τηλεδιάσκεψη από το Porto Carras, όπου βρίσκεται. «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή […]
The post Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται!»-Τι είπε για την απουσία του appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣαββίδης – «Ο ΠΑΟΚ δεν πωλείται»
Ο Ιβάν Σαββίδης σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ δεν πωλείται, ενώ εξήγησε τους λόγους που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.
Διαβάστε το στο to10.gr