«Πάντα θα είμαι Νέα Δημοκρατία» απαντά ο Κυρανάκης στη φημολογία περί αποχώρησης του

12:38 - 16/09/2021

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Νέα Δημοκρατία με σκοπό τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης διέψευσε τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα στα πολιτικά «πηγαδάκια» - και εντός της Βουλής – περί αποχώρησής του από τη Νέα Δημοκρατία με σκοπό τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στο twitter: «Γνωστοί και κατανοητοί οι λόγοι μιας ακόμη συντονισμένης επίθεσής σας. Πείτε σε όποιους σας ζήτησαν να το γράψετε, ότι δεν θα τους κάνω τη χάρη. Πάντα ήμουν, και πάντα θα είμαι Νέα Δημοκρατία». {https://twitter.com/kyranakis/status/1438428884312199176?s=20} Γιατί ακούστ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά