Δέσποινα Βανδή: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις»
08:48 - 17/09/2021
Την Δέσποινα Βανδή και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου […]
The post Δέσποινα Βανδή: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή: Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις (Βίντεο)
«Έχω χρόνια ευαίσθητες πλευρές και μου κάνει εντύπωση που εστιάσατε σε αυτό» ομολόγησε η Δέσποινα Βανδή.
Διαβάστε το στο Δέσποινα Βανδή: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις»
Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο...
Διαβάστε το στο ZouglaΔέσποινα Βανδή -«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις»
Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πρόσφατα
Διαβάστε το στο Δέσποινα Βανδή: Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις
Για το φετινό καλοκαίρι που «ήταν δύσκολο από πολλές απόψεις» μίλησε η Δέσποινα Βανδή. «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια μιλώντας στο Happy Day σε ερώτηση για τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου αλλά και την πανδημία του κορονοϊού. «Και οι φωτιές μας επηρέασαν πάρα πολύ, είχα κλείσει να πάω διακοπές στη Νότια Εύβοια και δεν τις ακύρωσα. Τη δεύτερη μέρα που ήμουν εκεί, μάλιστα, ξέσπασαν κάποιες φωτιές δίπλα μας. Μου τηλεφώνησε η κόρη μου, που ήταν στο Ρέθυμνο και θα ερχόταν σε δυο μέρες, να με ρωτήσει αν ήμουν σίγουρη πως θέλω να είμαι εκεί» περιέγραψε. Η Δέσποινα Βανδή μίλησε ακόμα για το «Just the 2 of Us», τον γιο της που «είναι φοβερ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔέσποινα Βανδή: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις»
Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Δέσποινα Βανδή και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο με αφορμή τη συνέχιση των εμφανίσεων τους. Η τραγουδίστρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔέσποινα Βανδή: Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις
«Μη νομίζετε, τα βιώματα μας τραγουδάμε»
Διαβάστε το στο news.grΔέσποινα Βανδή: Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις
17 Σεπτεμβρίου 2021 12:43 Όσα ανέφερε η Δέσποινα Βανδή Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησαν οι Δέσποινα Βανδή και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με αφορμή...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δέσποινα Βανδή: Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις
Διαβάστε το στο spoilersΔέσποινα Βανδή: "Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις"
"Έχω χρόνια ευαίσθητες πλευρές και μου κάνει εντύπωση που εστιάσατε σε αυτό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr