Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
12:58 - 17/09/2021
Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το πρωί της Παρασκευής, στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. […]
The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δεν ήταν εύκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ ήξερα τι είχε κάνει στη γυναίκα μου
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως όταν βγήκαν οι καταγγελίες στη δημοσιότητα συμπρωταγωνιστούσαν σε τηλεοπτική σειρά.
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω μαζί του, αλλά έπρεπε»
Χείμαρρος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στον καναπέ του “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” με την Μπέττυ Μαγγίρα κάθισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολη ήταν η συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη για την σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολο να ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω μαζί του, αλλά έπρεπε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπουρδούμης: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ ήξερα τι έχει κάνει στην γυναίκα μου» (vid)
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως όταν βγήκαν οι καταγγελίες στη δημοσιότητα συμπρωταγωνιστούσαν σε τηλεοπτική σειρά.
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα σχετικά με τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo μιας και η σύζυγός του ήταν μέρος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το πρωί της Παρασκευής, στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.
Διαβάστε το στο thebest.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το πρωί της Παρασκευής, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο και συνεργάστηκε τηλεοπτικά την περασμένη σεζόν. «Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλίππιδη εκείνη την περίοδο και κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξεκαθαρίζει για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo
To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξεκαθαρίζει για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπουρδούμης: Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ η γυναίκα μου τον είχε καταγγείλει
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο και συνεργάστηκε τηλεοπτικά την περασμένη σεζόν.
Διαβάστε το στο real.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη
«Ανακούφιση αισθάνθηκε η γυναίκα μου και όλα τα κορίτσια που είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά»
Διαβάστε το στο news.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: “Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλίππιδη ενώ ήξερα τι είχε κάνει στην γυναίκα μου”
Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo μιας και η σύζυγός του ήταν μέρος αυτού αλλά και το πως κατάφερε να διαχειριστεί τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη την ώρα που η Λένα Δροσάκη είχε καταγγείλει το όνομά του. “Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης – Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν ήταν εύκολο να δουλεύω μαζί του ενώ ήξερα τι έκανε στη γυναίκα μου
Για τον βαθμό δυσκολίας που είχε η συνεργασία του επαγγελματικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε στο OPEN, o Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Στο κανάλι του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν ήταν εύκολο να δουλεύω μαζί του ενώ ήξερα τι έκανε στη γυναίκα μου
Διαβάστε το στο spoilersΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Φιλιππίδη. Κρατούσα χαμηλούς τόνους
by elisavet17/09/2021 16:3817/09/2021 16:392 Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το πρωί της Παρασκευής, στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Φιλιππίδη. Κρατούσα χαμηλούς τόνους
Διαβάστε το στο spoilersΑλέξανδρος Μπουρδούμης – Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν ήταν εύκολο να δουλεύω μαζί του ενώ ήξερα τι έκανε στη γυναίκα μου»
Για τον βαθμό δυσκολίας που είχε η συνεργασία του επαγγελματικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε στο OPEN, o Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΜπουρδούμης: Δεν ήταν εύκολο να δουλεύω με τον Φιλιππίδη ενώ ήξερα τι είχε κάνει στη γυναίκα μου
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως όταν βγήκαν οι καταγγελίες στη δημοσιότητα συμπρωταγωνιστούσαν σε τηλεοπτική σειρά.Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μίλησε σχετικά με την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και όπως ανέφερε, ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνον, δεδομένου ότι η γυναίκα του, Λένα Δροσάκη ήταν μία από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον ηθοποιό, οδηγώντας στην προφυλάκισή του. Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξήγησε πως υπήρχε πολύ μεγάλη αμηχανία και από τις δύο μεριές. «Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνη την περίοδο
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: "Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη"
"Ανακούφιση αισθάνθηκε η γυναίκα μου και όλα τα κορίτσια που είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να μιλήσουν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr