Στέφανος Τσιτσιπάς στο Sportime: «Είμαι ένας μελαγχολικός άνθρωπος»

13:38 - 17/09/2021

Διαβάστε τι απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ερώτηση του Sportime ενόψει του Davis Cup. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Είμαι ΑΕΚ, αλλά δεν την έχω δει από κοντά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας για την απουσία του από το Davis Cup, αναφέρθηκε στην αγάπη του για την ΑΕΚ. Ο Στέφανος, που δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού το Σαββατοκύριακο με το εθνόσημο, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το πως προέκυψε η αγάπη του για την ΑΕΚ. «Η υποστήριξή μου προς την ΑΕΚ προέρχεται από τον πατέρα μου. Αυτός έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε να υποστηρίζω την ομάδα και να βλέπω κάποιους αγώνες της. Θα ήθελα να παρευρεθώ σε αγώνα της ΑΕΚ αν μας το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα της ΑΕΚ live» ανέφερε ο Τσιτσιπάς. Αναφορικά με την απουσία του από την εθνική ομάδα, το Νο3 του κόσμου είπε: «Παρόλο που δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ αυτή την εβδομάδα, το οποίο μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς στο Spoilers: Είμαι ένας μελαγχολικός άνθρωπος

Davis Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στην ερώτηση του Sportime στο πλαίσιο της κλήρωσης που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9). Ο 23χρονος τενίστας, που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στέφανος Τσιτσιπάς στο Spoilers: Είμαι ένας μελαγχολικός άνθρωπος

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!