Κυπαρισσία: Τι είπε ο πρώην σύντροφος της Μόνικα λίγο πριν παραδοθεί (vid)

18:56 - 17/09/2021

Τι είπε για την Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία - Ποιους θεωρεί ο ίδιος ύποπτους Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυπαρισσία: Τα τελευταία λόγια του Ρουμάνου καταζητούμενου για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς πριν παραδοθεί στις αρχές

Ο Ρουμάνος καταζητούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς, της οποίας η σορός βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού τους, στην Κυπαρισσία, βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, λίγο πριν παραδοθεί στις ολλανδικές αρχές. Ο 39χρονος κάνει την τελευταία του δήλωση, πριν παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου. «Είμαι ο Πέτρος (…) και ήρθα… Είμαι στο ... Περισσότερα To άρθρο Κυπαρισσία: Τα τελευταία λόγια του Ρουμάνου καταζητούμενου για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς πριν παραδοθεί στις αρχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κυπαρισσία: Τα πρώτα λόγια του πρώην συντρόφου της Μόνικα πριν παραδοθεί – Τι είπε ο δικηγόρος του

Αθώος δηλώνει ο καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης 39χρονος πρώην σύντροφος της Μόνικα Γκιους που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα (17/9) στις ολλανδικές αρχές. Μιλώντας στο Mega, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας ανέφερε ότι «δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν κρυβόμουν ποτέ και μακάρι να βρεθεί αυτός που τη σκότωσε και να πληρώσει για τα πάντα. Και ούτε πρόκειται να είχα κάνει ποτέ φόνο. Καταρχήν εγώ τρελαίνομαι που το ακούω ακόμα. Μου είπαν ότι την βρήκαν κιόλας μέσα στην αυλή μου… τρελάθηκα! δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό. Όχι ότι την βρήκανε. Ότι είναι πεθαμένη κιόλας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κυπαρισσία: Τα πρώτα λόγια του πρώην συντρόφου της Μ.Γκιούζ πριν παραδοθεί – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

Την σιωπή του «έσπασε» ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Μόνικα Γκιουζ, την γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία και καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης ως ο βασικός ύποπτος. Μάλιστα, ο 39χρονος Ρουμάνος παραδόθηκε σήμερα (17/9) στις ολλανδικές αρχές. Μιλώντας στο Mega, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας ανέφερε ότι «δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν κρυβόμουν ποτέ και μακάρι να βρεθεί αυτός που τη σκότωσε και να πληρώσει για τα πάντα. Και ούτε πρόκειται να είχα κάνει ποτέ φόνο. Καταρχήν εγώ τρελαίνομαι που το ακούω ακόμα. Μου είπαν ότι την βρήκαν κιόλας μέσα στην αυλή μου… τρελάθηκα! δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό. Όχι ότι την βρήκανε. Ότι είναι πεθαμένη κιόλας. Δεν μ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες