Γιάννης Πουλόπουλος – Η σύζυγός του, Μπέττυ “σπάει” τη σιωπή της έναν χρόνο μετά τον θάνατό του: “Μαζί του έφυγα κι εγώ”

09:20 - 18/09/2021

Με σπαρακτικά λόγια η σύζυγος του αείμνηστου Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέττυ, περιγράφει το απέραντο κενό στην καρδιά και την To άρθρο Γιάννης Πουλόπουλος – Η σύζυγός του, Μπέττυ “σπάει” τη σιωπή της έναν χρόνο μετά τον θάνατό του: “Μαζί του έφυγα κι εγώ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου σπάει τη σιωπή της, ένα χρόνο μετά τον χαμό του: Μαζί του έφυγα κι εγώ

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου, η σύζυγός του Μπέττυ μιλά για τον μεγάλο τραγουδιστή. Μιλώντας στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου σπάει τη σιωπή της, ένα χρόνο μετά τον χαμό του: Μαζί του έφυγα κι εγώ

Διαβάστε το στο spoilers

Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου «σπάει» της σιωπή της έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Αυγούστου του 2020 μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Η σύζυγος του, Μπέττυ μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου της ανθρώπου. «Ο Γιάννης για μένα ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Κάναμε τα πάντα μαζί. Μαζί όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας. Κάναμε ένα […] The post Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου «σπάει» της σιωπή της έναν χρόνο μετά τον θάνατό του appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της