«Να κάνουν τρίτη δόση για προστασία των ασθενών οι υγειονομικοί» - Τότε γιατί έβγαλαν σε αναστολή τους ανεμβολίαστους;
15:12 - 18/09/2021
Τα περίεργα της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη συνεχίζονται. Έτσι είναι έτοιμοι για χορήγηση της τρίτης δόσης με προτεραιότητα τους υγειονομικούς καθώς αυτοί έρχονται σε επαφή με ασθενείς με το αιτιολογικό ότι πέφτει η απόδοση αλλά εντωμεταξύ έχουν βγάλει σε αναστολή όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο γιατί είναι επικίνδυνοι για τους ασθενείς!
Για τις ανακοινώσεις που γίνουν από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίων κατά της Covid-19 των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών και των υγεινομικών μίλησε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
Όπως ανέφερε οι υγεινομικοί φτάνουν τους 8 μήνες από τότε που έκαναν το εμβόλιο που σημαίνει ότι πρέπει να εμβολιαστούν με
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr