Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο»
10:50 - 19/09/2021
Την Λάουρα Νάργες συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο και εκείνη μίλησε τόσο για τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι […]
The post Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο»
Την Λάουρα Νάργες συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο κι εκείνη...
Διαβάστε το στο ZouglaΛάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο»
Την Λάουρα Νάργες συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο κι εκείνη μίλησε τόσο για τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι όσο και για το bullying...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο»
Τι είπε η Λάουρα Νάργες για τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι; Την Λάουρα Νάργες συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο και εκείνη μίλησε τόσο για τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι όσο και για το bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω χάσει 18 κιλά. Πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΛάουρα Νάργες: Δέχθηκα bullying για τα κιλά μου και από το χώρο
Η Λάουρα Νάργες έκανε γνωστό το bullying που δέχθηκε και στο χώρο της σόουμπιζ για τα κιλά της. Ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφο της. H...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λάουρα Νάργες: Δέχθηκα bullying για τα κιλά μου και από το χώρο
Διαβάστε το στο spoilersΛάουρα Νάργες: «Δέχθηκα bullying για τα κιλά μου και από το χώρο»
Η Λάουρα Νάργες έκανε γνωστό το bullying που δέχθηκε και στο χώρο της σόουμπιζ για τα κιλά της. Ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφο της.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΛάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο» (video)
Τι είπε για τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι;
Διαβάστε το στο patrasevents.gr