Ο Λάκης Γαβαλάς πρόδωσε την επιτροπή του “My Style Rocks”

09:39 - 19/12/2019

Πολλά γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το “My Style Rocks“, όμως, ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται να βάλει σήμερα […] The post Ο Λάκης Γαβαλάς πρόδωσε την επιτροπή του “My Style Rocks” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε την επιτροπή του «My Style Rocks»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αναφέρθηκε στο «My Style Rocks» κάνοντας μάλιστα αποκαλύψεις! Ο γνωστός σχεδιαστής ούτε λίγο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς πρόδωσε την επιτροπή του "My Style Rocks" (VIDEO)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο για όσα θα δούμε στο "My style rocks" του ΣΚΑΪ. “Ξεκινάμε, είμαστε μια υπέροχη ομάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, συμπληρώνοντας πως “εγώ ήμουν από την αρχή. Μου είχαν πει το οκ και, μάλιστα, πιλοτάραμε το θέμα πάνω στο δικό μου όνομα”. “Είναι ο Στέλιος μου, που όλοι έλεγαν ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση. Βεβαίως είναι η Λένα και η Κατερίνα Στικούδη, με την οποία έχουμε υπάρξει μαζί στο Dancing With The Stars και θα συμπαρουσιάζουμε, μερικές φορές έτσι τρελά, το όλο σόου” σημείωσε ο σχεδιαστής. “Πιστεύω ότι θα δώσουμε φως στο styling, όχι μόνο για την Ελλάδα, και στο εξωτερικό γιατί μα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς πρόδωσε την επιτροπή του "My Style Rocks"

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο για όσα θα δούμε στο "My style rocks" του ΣΚΑΪ. “Ξεκινάμε, είμαστε μια υπέροχη ομάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, συμπληρώνοντας πως “εγώ ήμουν από την αρχή. Μου είχαν πει το οκ

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε την κριτική επιτροπή του My Style Rocks (video)

«Πιστεύω ότι θα δώσουμε φως στο styling, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό» #MyStyleRocks

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο