Αργολίδα: Φωτιά στην περιοχή ‘Ανω Βουνά στις Μυκήνες – Ρίψεις και από πυροσβεστικά αεροπλάνα

16:46 - 19/09/2021

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ‘Ανω Βουνά, της δημοτικής ενότητας Μυκηναίων, στην Αργολίδα. Στο σημείο επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης. To άρθρο Αργολίδα: Φωτιά στην περιοχή ‘Ανω Βουνά στις Μυκήνες – Ρίψεις και από πυροσβεστικά αεροπλάνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην περιοχή Ανω Βουνά στις Μυκήνες

Στο σημείο επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Διαβάστε το στο in.gr

Φωτιά στην περιοχή Ανω Βουνά στις Μυκήνες

Στο σημείο επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αργολίδα: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Άνω Βουνά – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άνω Βουνά, της δημοτικής ενότητας Μυκηναίων, στην Αργολίδα. Στο σημείο επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα... The post Αργολίδα: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Άνω Βουνά – Επιχειρούν και εναέρια μέσα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή ‘Ανω Βουνά στις Μυκήνες - Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ‘Ανω Βουνά στις Μυκήνες Αργολίδας. Στο σημείο επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ηλεία: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στα Λεχαινά - Στη μάχη δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Μοσχονέρι, στα Λεχαινά της Ηλείας με τις εναέριες και επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης να επιχειρούν την κατάσβεσή της. Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Μοσχονέρι, στα Λεχαινά της Ηλείας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, που καίει αγροτοδασική έκταση. Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι