Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό – Θα εμβολιαστώ για να μπορώ να έχω κοινωνική ζωή
12:56 - 20/09/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε τις απόψεις του για τον εμβολιασμό τονίζοντας ότι ποτέ δεν ήταν κατά του εμβολιασμού.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό - Ό,τι γράφω το έχω σκεφτεί πολλές φορές
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τα social media, το εμβόλιο και το πόσο χρόνο περνάει στην τουαλέτα. Με τον Στέφανο Τσιτσιπά επέστρεψε στην ενεργό δημοσιογραφία ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» συνάντησε τον διάσημο τενίστα, νούμερο 3 στη διεθνή κατάταξη για μια αποκλειστική συνέντευξη από το μέλλον του ως αθλητή ως το Harrod’s -για όσους θυμούνται τη σχετική ανάρτηση- και τον σάλο που ξεσηκώθηκε με τις δηλώσεις το αναφορικά με το εμβόλιο. Η συζήτηση ξεκίνησε χαλαρά από την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στα social media. «Τα social είναι κάτι που γουστάρω. Θέλω να βρω τη φωνή μου μέσω της πλατφόρμας ή οτιδήποτε χρησιμο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr