The Voice: Η αινιγματική ατάκα της Παπαρίζου για τα παιδιά της που άναψε φωτιές στο Twitter

13:26 - 20/09/2021

Χαμό προκάλεσε χθες (19.09) η Έλενα Παπαρίζου όταν κατά τη διάρκεια του The Voice είπε ότι τα παιδιά της τα φωνάζουν με τον άντρα της «καψαλάκια». Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τους διαγωνιζόμενους, ονόματι Μανώλης Καψαλάκης, βρέθηκε μπροστά στους κριτές και τραγούδησε τα «Δύο ψέματα». Αφού τελείωσε η Έλενα Παπαρίζου του είπε: Έλενα Παπαρίζου: Θύμισε μου το μικρό σου όνομα πάλι.Μανώλης Καψαλάκης : Μανώλης.Έλενα Παπαρίζου: Μανώλη, συγγνώμη εγώ κόλλησα στο Καψαλάκης επειδή ο άντρας μου είναι Καψάλης και τα μωρά μας τα φωνάζουμε καψαλάκια και κάπως έτσι κόλλησα εγώ τώρα. Το Twitter ξεκίνησε τα σχόλια καθώς δεν έχει γίνει γνωστή κάποια είδηση που να αφορά τα παιδιά της δημοφιλούς τραγουδίστρι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ατάκα της Παπαρίζου για τα... παιδιά της που άναψε «φωτιές» περί εγκυμοσύνης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Voice πρωταγωνίστρια ήταν η coach Έλενα Παπαρίζου με την ατάκα της για τα.... «Καψαλάκια» να βάζει «φωτιά» στο Twitter.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

The Voice: Έγκυος η Έλενα Παπαρίζου; Η αινιγματική ατάκα της που άναψε φωτιές στο Twitter (pics+vid)

20 Σεπτεμβρίου 2021 19:47 Τι είπε η Έλενα Παπαρίζου και προκάλεσε χαμό Φωτιές άναψε στο Twitter η Έλενα Παπαρίζου όταν κατά τη διάρκεια του χθεσινού... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: The Voice: Έγκυος η Έλενα Παπαρίζου; Η αινιγματική ατάκα της που άναψε φωτιές στο Twitter (pics+vid)

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας